Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Ansiktsbehandling hos REN

I går var jag på den bästa ansiktsbehandlingen jag någonsin har fått.

Det var REN som bjöd in till sitt huvudkontor i London och ingen mindre än Marielle Alix, som är den som har tagit fram RENs signaturbehandlingar, lånade ut all sin kunskap och magiska fingrar till mig i en underbart avslappnande timma.

Hon använder en blandning av Japansk ansiktsmassage och zen shiatsu för att riktigt komma åt musklerna  djupt ner i ansiktet och balansera alla energier. Den underbara ansiktsmassagen kombinerat med RENs väldoftande produkter gjorde att jag nästan somnade till, men precis då bytte hon teknik och gjorde något nytt som kändes helt annorlunda. Vid ett tillfälle använde hon sina fingrar i en vibrerande rörelse runt ögat och jag kunde verkligen känna skillnaden mellan det ögat hon hade gjort och det som var kvar. Det kändes mindre puffigt och väldigt vaket i jämförelse.  Det här var en behandling som jag verkligen kände gjorde någonting. Produkterna arbetades in i huden och massagen slappnade av muskler jag inte ens insåg var stela.

Efter behandlingen var jag helt mjuk i hela kroppen och huden hade en vacker lyster, det blev inget smink för mig alls under gårdagen och även efter flygresan hem till Sverige så kändes min hud fortfarande helt återfuktad.

Marielle skickade med mig en hudvårdsrutin helt baserat på min hud, hon utvärderade att jag med min livsstil behöver fokusera på att lugna ner huden och skydda den från yttre påverkan, så jag fick produkter från deras ”Evercalm” serie. Jag fick även två olika ansiktstvättar, en lätt för morgonen och en lite tyngre till kvällen, båda väldigt återfuktande. Jag fick också med mig ett Omega 3 serum och deras”Glycolactic radiance renewal mask” som är en av deras absoluta storsäljare.

Det jag gillar med REN och Marielle är tanken att kropp, tanke och ansikte hör ihop. Allt det du gör, tänker och äter påverkar din hud. Så de fokuserar på att bara tillföra naturliga produkter till huden, men  är även väldigt medvetna runt diet och livsstil.

Jag behöll Marielle i en hel timma efter min behandling och bara pratade skönhet, hälsa och produkter. Så otroligt intressant!

Nu ska jag bara testa produkterna och se om de funkar lika bra utan hennes helande händer.


Haha, jag var halvt sovande efter behandlingen och det syns verkligen på bilden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad härligt det låter! Ser framemot att få höra din review på desa produkterna då du använt dom ett tag 🙂

    Sofie 2013-12-22 12:10:00 http://be-sofit.blogspot.co.uk
    Svara
  • Wow, låter super härligt! Vad e Ren för märke? O kan man få sån behandling i Sverige?

    engla 2013-12-21 19:45:26
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind