Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Fuckers

Ok, så vi var helt döda och gick och la oss vid 11 i går kväll. Redo för en lång natts skön sömn. Till klockan 03.00, då 20 fulla människor ramlade in genom dörren och hade efterfest som inte har slutat ännu. Behöver jag nämna att jag inte kan längta mer efter att få flytta in i vår lägenhet.

/ mvh

Ett trött och argt par som hatar alla som höll oss vakna i natt och hoppas på att frukost på The Pantry får oss att bli lite gladare.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag lider med dig! Det där med flat mates kan vara tufft. Mina var vettiga tjejer som oftast förvarnade innan de tog hem folk och höll sig tysta när de spontant tog med sig vänner efter krogen, men jag flyttade in hos min nuvarande sambo och hans flat mates någon månad medan vi väntade på vår lägenhet och en av tjejerna där var inte särskilt lätt att leva med. Hon pratade högljutt i hemtelefonen i tid och otid. Värst var nog när vi blev väckta 6 am av att hon ringde sin mamma för att fråga hur hon skulle tvätta sina nedspydda kläder. Hon lagade mat och bakade en kaka med ett par vänner och åkte dagen efter till Barcelona en vecka utan att diska eller ens plocka undan. När hon var borta tänkte vi: "Skönt med lite lugn och ro i alla fall", men då ringer det på dörren och där står en, för oss alla, okänd tjej som säger att den bortresta tjejen hade lovat att hon kunde bo där ett tag. Den nya tjejen tog timslånga duschar, spelade hög musik hela dagarna och slängde viktig post som kom till mig eftersom hon inte kände igen namnet och inte kände för att fråga någon. Jag kanske är tråkig och ospontan, men det är såå skönt att ha egen lägenhet och veta vem som kommer att vara där och när. Hoppas att renoveringen går snabbt så att ni kan flytta in snart!

  Andrea 2013-09-30 10:18:51
  Svara
 • Hej! Det kunde varit värre! Jag bor också i London, i ett delat hus med tre killar. I går natt gick jag och la mig tidigt för jag var superförskyld med feber och allt. Vaknade kl ett av att två av killarna som har varit på puben kommer hem och spyr högljutt i trädgården och i badrummet vägg i vägg med mitt rum i en timme! Och trots att de är närmare 30 med jobb och sånt tycker de inte att det är något problem med detta och har inte ens bett om ursäkt! Kändes faktiskt lite skönt att få ösa ur mig min bitterhet här! 🙂

  Sara 2013-09-29 15:57:52
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Sitter seriöst och funderar på att åka hem. Efter 1 1/ 2 år i London har jag fortfarande inte lyckats hitta någon vettig stans att bo. Har inte råd att bo själv men känner mig så allmänt trött på allt, det här med flatmates är fan inte lätt!

   Emma 2013-09-29 23:40:11
   Svara
 • Men fy fasen vad störigt! Jag hatar att bli störd när jag sover, och det är nästan värre när man blir det av ens familj eller vänner – för de kan man inte hata ohämmat… Håll ögonen på målet och om det blir för jobbigt, unna er att ta in på hotell en natt!

  Matilda 2013-09-29 13:47:15
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand