Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Golv kanske man ska ha…

Jag började morgonen med att köpa på mig massor med frukost, (croissants, donuts, muffins… allt som jag själv inte äter, men byggkillar gillar )och bege mig till nya huset för ett par möten runt strukturen, bärande väggar och liknande. Vi tar ju bort i princip varenda vägg utom den framtill i hela lägenheten, så det är många stora stålbjälkar som måste hamna på rätt ställe för att hålla upp resten av huset. Men allting verkar gå bra och byggkillarna är precis klara med att gräva grunden för utbyggnaden. Det går verkligen undan!

I dag ska jag fixa med mitt hemliga projekt som vi launchar på Måndag, väldigt spännande grejer. Det här är någonting som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och som jag är väldigt glad över att få möjligheten att göra.

Jag ska även börja titta på golv till lägenheten, jag tänkte mig trägolv åt ett ljust askigt håll. Jag gillar inte rött trä och vill göra lägenheten så skandinavisk som möjligt, så inga hemska engelska heltäckningsmattor någonstans (speciellt inte i badrummet som de ibland har här urk!). Istället kör vi på golvvärme och fluffiga mattor. Just nu surfar jag runt på Pinterest för lite inspiration…

Bilder – Pinterest

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Fiskbensparketten är en dröm!! Så himla fint!

  Alexandra 2013-09-29 15:49:59
  Svara
 • Fiskbensparketten hade varit supersnyggt tror jag – lite findetalj som bryter av på rätt sätt mot ert valda typ av kök och inredningsstil, jag tror att ett trägolv blir fint det också, men är lite mer förutsägbart 🙂

  Sussie 2013-09-28 17:33:01
  Svara
 • Har följt din blogg länge nu och gillar den starkt trots att jag är ett antal år äldre och i en annan livsfas…..Vi har nyss byggt hus, flyttade in i Augusti……har gått igenom denna härliga process med alla val och beslut som ska göras/tas…
  vi valde att lägga klinker, 60×60 på nedervåningen och trägolv där uppe….funkar verkligen prima med klinker, används detta inte så ofta i England? får rysningar i hela kroppen när hör om heltäckningsmattor på toa….
  Hälsningar Malin

  Malin 2013-09-27 23:10:04
  Svara
 • Älskar din inredningssmak, more more more please!

  Malin 2013-09-27 20:29:54
  Svara
 • Åh, fiskbensgolvet var ju helt fantastiskt fint!

  Lovisa 2013-09-27 19:19:44
  Svara
 • Jag skulle rekommendera Houzz.com – skriv in vad du letar efter typ "scandinavian" eller "vintage ladder" "built in bookcase" etc och hitta det du är ute efter! Hittar du något du gillar kan du fråga den som laddat upp bilden var de köpt den snygga lampan el dyl. Mycket smart!

  b 2013-09-27 18:54:58
  Svara
 • Ett litet tipps – Åk till Natural Wood Floor i Wandsworth. Vi köpte ljusa obehandlade ek golv (vi fick ett grymt pris då dom hade utförsäljning av just den typen) och bad våra byggarbetare behandla golven med vit matt olja (som man kan köpa där). Det askiga, matta resultatet blev grymt snyggt, och mycket bättre i pris att köpa obehandlat och göra jobbet själv.

  E 2013-09-27 18:23:34
  Svara
 • Ja alltså heltäckningsmattor på toa, så vidrigt. Usch!

  Paula 2013-09-27 18:12:56 http://livehealthier.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind