Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

3 castingar

Det livsviktiga morgonkaffet är inhalerat tillsammans med lite yoghurt och banan. Jag har börjat trappa ner på sockret nu och tillåter mig själv enbart Manuka honung som sötning till min frukost. Jag har inte heller druckit en droppe alkohol på 10 dagar, så den biten av min vita månad går bra den med. Det har faktiskt inte ens märkts, mest för att jag har varit sjuk visserligen.

I går satt jag 6 (!) timmar med bröllopshemsidan. Vi hade en kille som skulle göra den, men han tog sån tid att jag bestämde mig för att göra den själv istället och den blev faktiskt riktigt fin. Nu måste bara all information in allteftersom vi har fligther, boende etc. Så spännande!

I dag har jag 3 castingar, 2 på samma ställe (men olika tider) och en ett stenkast därifrån, skönt! 2 måste jag casta i underkläder och en är en reklamfilm, so wish me luck!

Jag vet inte riktigt vad som hände med mina ögon i dag haha, jag ser helt skelögd ut på bilden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej. Kollade igenom dina londonsidor och hitta en du tipsa om bujis men kollade in deras hemsida och då är det en member only klubb. Kan du inte göra en liten guide om de olika områdena i london, vilka som är för shopping, barer och om man vill gå ut, vara kulturell och så vidare?! Vore toppen 🙂 PS grym blogg!!!

  Lina 2013-09-26 18:29:42
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!
   Tack 🙂
   Alla klubbar i London är ”members clubs” det är bara så att de får välja i dörren. Du behöver absolut inte vara medlem för att komma in på Boujis eller några av de andra klubbarna.
   Jag har massor med Londonguider om du tittar under fliken ”London”, både restauranger, barer, klubbar, shopping, marknader, shopping och allt annat.
   http://stureplan.se/bloggar/tess/2013/07/12/5-favoriter-middags-restauranger-i-london
   http://stureplan.se/bloggar/tess/2013/07/04/5-favoritbarer-i-london
   http://stureplan.se/bloggar/tess/2012/03/11/borough-market
   http://stureplan.se/bloggar/tess/2011/11/18/mina-favoritklubbar-i-london
   http://stureplan.se/bloggar/tess/2011/05/31/en-helg-i-london

   kram

   Tess

   Tess M 2013-09-26 18:50:50
   Svara
 • Hej Tess! Jag har precis tagit hål i örat där upp, visst har du ockås det? Vad bör man tänka på, förutom rengöring morgon o kväll? och inte pilla och sova på den…har din läkt fint? hur länge tog det innan du tog ut smycket och kunde sätta in egna smycken??tacksam för tips o allt 😀

  lovisa 2013-09-26 18:11:45
  Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   Hello!
   Om du menar en cartridge (http://s1.hubimg.com/u/90328_f248.jpg) så har jag två stycken. Den ena tog jag i Sverige, den andra nyligen här i USA. Båda med pistol, trots att det finns nackdelar med det. Är jäkligt smidigt egentligen, och jag har aldrig haft problem med någon av mina. Ifrån hypokondrikerlandet nummer ett, USA, så får man tillsagt att låta läksmycket sitta i 8-12 veckor beroende på hur det känns, samt tvätta tre gånger om dagen. Sedan kan du välja att sätta i en annan piercing, men vare sig du gör det eller inte så ska du låta det sitta i ett helt år. Självklart kan du byta smycken, men låt inte hålet vara utan smycke mer än ett par timmar. Det växer igen jäkligt fort däruppe. Hur som helst. 8-12 veckor, tvätta 3 gånger om dagen med speciell piercingtvätt som inte torkar ut. Detta kommer då ifrån USA, där jag även var tvungen att skriva under sju gånger på att jag inte kan stämma salongen etc. etc. När jag gjorde det i Sverige var det lite mer hipp som happ, inga underskrifter och tvål gick fin fint att tvätta med. Veckorna var dock de samma. Men ja, det är rekommendationerna iallafall. Personligen är jag inte hysteriskt noga gällande tvättandet, och jag lever än. Och det har läkt fint. Hoppas det svarar på några frågor!

   Kram!
   Louise

   louise 2013-09-27 04:32:46
   Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   Hej Lovisa!

   Jag har alltid velat ha ett hål uppe i örat, men har fegat ur och inte tagit det ännu. Kanske någon annan läsare här på bloggen som vet?
   kram
   Tess

   Tess M 2013-09-26 18:40:12
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind