Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Oh, the dresses

Min shoppingnerv och jag lever tyvärr inte samma liv.

Det är så lätt att drömma sig iväg när man ser bilder på underbara klänningar på röda mattan. Trots att jag sitter här och tänker, hmmm, man kanske skulle ha en sån där vacker galaklänning i garderoben? så vet jag ju egentligen att det är alldeles för flärdfullt för mitt vanliga svenneliv och plånbok här i London

MEN om jag var en mycket rik person som jetsettade runt i världen för att gå på galor och stora middagar, så vet jag precis hur min garderob skulle se ut. Det skulle vara mycket sheera tyger, fjädrar, stenar, starka skärningar, böljande klänningar och glänsande silkiga kjolar. Alla fyra klänningarna över skulle få komma och bo hemma hos mig i mitt slott i Frankrike (of course) på studs.

Fast egentligen tror jag knappast att någon av de här klänningarna är ägda av någon annan än designernas pressavdelningar och är oftast bara lånade för kvällen. Så det behövs faktiskt inte en jätteplånbok för att se fantastisk ut på röda mattan, bara ett välkänt ansikte och bra pr-kontakter, egentligen.

Bilder – Vogue.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind