Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hello

Jag hade ett litet 2 timmarsjobb på förmiddagen och nu sitter jag här hemma med mitt pudellockiga hår, ska äta lite soppa och bädda ner mig i sängen en stund innan jag måste ut igen på castingar. Jag är fortfarande sjuk och blev ganska så snurrig i bollen av alla kamera blixtarna. Typiskt, jag som verkligen inte har tid att vara krasslig.

Min dag började förresten med att vi inte hade något varmvatten och jag var tvungen att duscha och tvätta håret i iskallt vatten, det är jobbigt när man är frisk, men riktigt riktigt jobbigt om man är febrig… Ett tips, raka aldrig benen om du har gåshud, det sviiiider! Sedan gick förstås inte tågen heller, så nu hoppas jag att allting vänder och att jag får ett lite bättre avslut på dagen.

Nu – soppa och sängen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind