Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Till nya badrummet

I går morse var vi uppe vid 6 på morgonen för att möta våra byggare och elektrikern i nya lägenheten, nu händer det minsann grejer och det går fort! Väldigt få saker kan få mig att gå upp klockan 6 på en lördagsmorgon och att greja med nya hemmet är visst en av dem.

Det har blivit lite panik för mig och Garth att beställa allting som vi behöver till bygget och det inkluderar våra bifolding doors, skylight, kök, golv och badrummet. Så vi begav oss ut till Essex för att titta på ett företag som gör bifolding doors som vi tror kan passa och ska försöka beställa i veckan.  Efter det tittade vi förbi 100% design mässan i Earls Court och fick en häftig dos inspiration, det var hur mycket fina saker som helst.

Tyvärr har jag lyckats dra på mig någon jobbig bacill och blev helt plötsligt kokhet och svimmig, så vin- och ostkvällen (utan vin för min del då) som var planerad i går blev utbytt mot filmkväll hemma. Garth var snäll och stannade med mig trots att jag inte ens kan komma ihåg vilken film det var vi såg, jag låg mest och snusade på honom tror jag. Social tjej….

Nu sitter jag inlindad i ett stort täcke, dricker té och beställer badrumsgrejer. Hittills har det blivit den galet snygga kranen från Vipp som ni ser över. Vi har redan beställt en från samma märke till köket, jag tycker att just blandare är viktiga för de sätter tonen till resten av accessoarerna i badrummet. Jag beställde båda på nätet från RoyalDesign.

Vi håller även på att titta på regnduschar, eftersom vi inte ska ha badkar så vill vi att duschen ska kännas extra lyxig och vi har gett den gott om plats, så en regndusch känns ultimat. Det är så kul att sitta och titta på alla alternativ och få inspiration, den perfekta sysslan när man inte mår så bra.

Jag är efter att ha tittat runt lite sugen på traditionella cast iron element i vardagrsummet… Visst är de fina?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  By Momo
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand