Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Time out

I dag är jag trött, riktigt trött och en smula sliten.

Det har varit ett par otroligt roliga, men väldigt hektiska veckor på senaste. Jag har varit förvånad över hur väl jag har klarat stressen och pressen och ändå lyckats hålla humöret på topp. Men man kan inte bränna ljuset i båda ändarna allt för länge, så i dag tar jag mig en riktig vilodag. Jag har bokat av allting som jag inte kan göra från sängen och tänker ligga här med datorn på magen och en kopp kaffe i handen så länge jag känner för det och inte blir allt för rastlös.

Jag har två olästa upplagor av Vogue, eller jag har givetvis bläddrat i dem och kollat på bilderna, men nu ska jag faktiskt läsa dem ordentligt. Vogues artiklar är oftast inte bara välskrivna och intressanta utan får mig många gånger att tänka till lite extra runt speciella ämnen, oavsett om det gäller mode, livshistorier eller annat. Därför går jag alltid igenom tidningen minst två gånger (ibland tre) och speciellt flyg och tågresor är perfekta tillfällen för lusläsning.

I dag tar jag en time out helt enkelt, men om jag känner mig själv rätt kommer jag inte att kunna hålla mig från bloggen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind