Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

LFW Closing party @ Sketch

Sketch är lätt en av mina favoritbarer i London.

Om ni inte har varit där så tycker jag att ni ska pallra er dit bums, för det är ett himla häftigt och roligt ställe. Inredningen är magnifik, hus-djn både duktig och har en grym stil (Jag älskar folk som går all in och har roligt med mode och utseende ) och toaletterna kan vara de coolaste jag någonsin sett, det är värt ett besök bara för upplevelsen att gå och kissa.

Så trots en tur och retur resa och en plåtning med över 50 ombyten och trots att jag bara ville dö hemma i soffan, så kunde jag inte låta bli att svida om och bege mig in till stan igen. Garth, Harry, Dee och Dino mötte mig på Sketch och vi festade loss på drinkar och minglade järnet.

Riktigt roligt!

Jag hade på mig min klänning från Halston Heritage och över det min svarta by Malene Birger fjäderjacka som tyvärr åkte av för att det blev för varmt. Men den fick många komplimanger och Dino satt och klappade den som ett litet husdjur.

Det var en smula varmt där inne som ni kan se på mina enorma rosor på kinderna, ingen blusher behövdes där inte. Passande att vi alla 3 helt spontant körde samma pose när kameran kom fram hehe.

Jag älskar Dee (aka Deeonic) , hon har väldens roligaste och bästa attityd till mode. Hon har så himla kul med kläder. Dino (aka Style Brick Road) hittade vi på en annan modefest tidigare i veckan och han är världens gulligaste och har en grymt bra personlig stil han med, så honom tror jag att vi behåller. Han måste bra bestämma sig för att lämna Kroatien, som han kommer från, och flytta till London istället.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Så fine! Har du startet på Obagi-programmet du snakket om i et tidligere innlegg? Er du i så fall fornøyd?
    Du ser som vanlig fantastisk bra ut! 🙂

    Mari 2013-09-18 18:19:26
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind