Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Plåtar underkläder

Hej kompisar! I dag plåtar jag underkläder ute i Peterborough ungefär en timma norr om London.

just ni diskuterar vi stringtrosor, fula eller smarta? Personligen tycker jag att de får rumpan att se ut som en ledsen liten persika, jag håller mig till mina Hanky Pankys. Vad tycker ni om stringtrosor?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Håller med, rolig fråga! Hmm jag använder string mest för att jag aldrig hittat trosor som inte glider upp 😉 men hankypanky menar du deras boxer model? får kanske testa den 🙂 kram Mia

  Mia 2013-09-17 22:28:32
  Svara
 • Oj, bra fråga! Jag har aldrig ens reflekterat över det, precis som vissa andra nämner har jag använt string sen jag var 14 (?), nu är jag 27. Jag har nog aldrig ens tänkt på att byta för alternativet har känts som tantrosor. Men nu får jag nog tänka om, för jag kan hålla med om att det kanske inte är så snyggt.. Imorgon är det jag som går ut och provar andra varianter och vidgar mina vyer! Min kille skulle nog uppskatta att jag tänker till och inte bara går runt i samma modell jag haft i över tio år. Min rumpa är ju inte precis som då, och härligt är väl det att jag utvecklats och fått kvinnokropp! Tack för den "ytliga" tankeställaren! 🙂

  Fia 2013-09-17 21:05:03
  Svara
 • Haha! Vilken rolig fråga! Efter att ha börjat använda string i tonåren då det var inne och ett "måste" har det hängt med mig, är 26 nu. En kompis nya pojkvän (fyra år yngre än henne) kommenterade just på att hon hade string och sa att det är något som måste höra till "vår generation", alltså att tjejerna i hans ålder inte alls var lika flitiga användare. Vi diskuterade detta och kom fram till att vi helt enkelt inte reflekterat över detta innan och därför inte förmått oss att byta! För det är ju faktiskt inte vackert med string, det är så mycket finare med lite mer tyg!

  Teresia 2013-09-17 19:04:13
  Svara
 • Jag säger NEJ till string numera… Kul när man var tonåring och det var både spännande och sexigt, men nu som 27-åring känns det mer trashigt och barnsligt (för mig iaf, men någon som trivs i det kan säkert bära upp det på ett helt annat sätt än mig). Sexigt är antingen rejäla bomullsunderkläder i all sin enkelhet (men då, perfekt passform etc) eller typ halvstring i spets som får rumpan att se riktigt snygg ut. Gärna med schrunchbut, sådär sytt liksom ;). Men ibland när tvättdagen närmar sig och/eller man desperat måste inte visa troskanter så kommer de fram ibland, haha. Egentligen borde man väl bara slänga dem så att man inte kan ha dem som alternativ längre!

  Helena 2013-09-17 17:27:33
  Svara
 • Jag använder bara Hanky Pankys string de enda som inte är obekväma. Använder vanliga trosor annars så det blir bara ibland.

  nettan 2013-09-17 16:49:46
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind