Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Torsdag

Nu kör snart modeveckan i gång här i London.

Jag har ganska mycket på modellfronten, så jag kommer inte att springa på allt för många visningar, men en del partyn ska jag nog klämma in på kvällarna. Vi börjar med att gå på ett event för Björn Borg i kväll, det är alltid mysigt med lite svenskt här i London.

Egentligen skulle jag vilja vara närvarande på alla modeveckorna, eller i alla fall Stockholm, London, New York och Paris. Men det får nog bli efter jag har slutat modella och faktiskt kan ta den tiden. Men till dess så försöker jag hinna med så mycket jag bara kan mellan castingar och jobb.

Den här veckan har jag två plåtningar inbokade och ett ordentligt gäng castingar, så nu måste jag slänga på mig lite kläder och bege mig ut i regnet. Vart tog sommaren vägen?

Photo – David Sessions

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hur kommer det sig att du blir bjuden på visningar i London? Är det för att du är modell och jobbar med kläder på det sättet? Eller för att du har en känd blogg? Eller känner du de som arbetar med Fashion week i London? 🙂 Och blir du bjuden på Fashion week i NYC och Paris med?

  Kram

  Elinor 2013-09-15 15:58:06
  Svara
  • Svar på Elinors kommentar.

   Hej Elinor!

   Lite av allt tror jag. Sedan hjälper det att jag frilansar för MTV District med. Men här i London går jag inte på allt för många visningar eftersom jag inte är anlitad att skriva om den här modeveckan. Jag får enstaka inbjudningar till New York, Milano och Paris, men om jag inte ska täcka dem så finns det ingen anledning för mig att vara där i person. Nästa år kanske.

   kram
   Tess

   Tess M 2013-09-16 13:15:39
   Svara
 • Fråga – är du inbjuden till några visningar i London? Kan det vara anledningen till att du inte har tid?

  Manda 2013-09-12 13:28:25
  Svara
  • Svar på Mandas kommentar.

   Hej Manda!

   Jo, jag är givetvis inbjuden till visningar i London, annars skulle jag inte säga det på det här sättet. Men mitt riktiga jobb går alltid först, det jag gör för bloggen och MTV mm är extras. Den här modeveckan ska jag inte täcka åt någon speciell, så då blir det mindre viktigt att vara där på plats. Däremot är jag inte inbjuden till alla visningarna, men jag får jobba på det till nästa säsong.
   / Tess

   Tess M 2013-09-12 13:34:46
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind