Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Förlovningsdrinken

Vilken helg! I fredags provade jag bröllopsklänningar med tjejerna på Pronovias och i går hade jag och Garth vår förlovningsdrink.

Vi höll den på The Ship, så klart, det skulle vara konstigt om vi inte hade den där. Så det blev ca 50 pers som kom och gick under dagen och vi kalasade på Pimms och minihamburgare. Först hade vi bord med infravärme utomhus, men så fort bandet började spela där inne sprang vi dit och dansade på borden istället. Precis som det ska vara en bra söndag på The Ship.

Det var så otroligt roligt att så många kom förbi och vi blev väldigt bortskämda med både presenter och uppmärksamhet från alla våra vänner. Jag hade 3 av 4 bridesmaids där, vi saknade bara Gia, men hon är 7 månader gravid borta i Texas, så lilla bebben får ta och titta ut först.

Vi var på Ship från 13.00 till de stängde vid 23.00, behöver jag nämna att vi hade kul?

Mina fina bridesmaids, Bailee, Camilla & Josefina. Bästa man kan ha!

Jag matchade en vit topp från Zara med mina skinnbyxor från by Malene Birger och spetsiga klackar och så ringen så klart.

Svenska tjejligan

Helena och Lara förgyllde både dagen och kvällen. Jag måste ha världens snyggaste tjejgäng?

…och Camilla som kom över från Sverige! Tack sötnos!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Grattis till förlovningen!
  Du bara måste hälsa Josefina att hon har blivit SÅ snygg! Alltså hon lyser! Men jag kan inte sätta fingret på vad det är – har hon färgat håret? Gått ner i vikt? Jag har ingen aning men det ser bra ut i alla fall 🙂

  Helene 2013-09-10 02:10:55
  Svara
  • Svar på Helenes kommentar.

   Hej Helene!

   Jag hälsade det till henne och hon blev jätteglad. Tack för din fina kommentar!
   kram
   Tess

   Tess M 2013-09-10 22:27:28
   Svara
 • Hej Tess! Älskar din blogg och stort grattis till förlovningen (videon har jag för övrigt säkert sett 10 gånger nu och gråter lika mycket varje gång, så fantastiskt fin:) Jag undrar om inte du kan berätta lite om hur du och Garth träffades? 🙂 Du kanske har skrivit det innan men då har jag missat det 🙁 Kram!!

  Nina 2013-09-09 22:35:23
  Svara
 • Hej Tess! Har inte följt din blogg så länge men sedan jag började kan jag inte sluta, och eftersom jag tycker man ska berätta när någon gör något bra så vill jag bara en lämna en kommentar och säga det:) Jag blir så glad av att läsa dina inlägg trots att jag inte känner dig. Tror att det är en kombo av att du verkar vara en så positiv person, oförskämt vacker och en gnutta insyn i londonlivet på det (som jag saknar som fd-londonbo). Stort grattis till förlovningen och allt gott till dig!

  Elin 2013-09-09 21:48:26
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Hej Elin!
   Vad gullig du är! Tack det värmer verkligen att höra att du tycker om bloggen, jag ska försöka klämma in lite extra London åt dig 😉

   kram
   Tess

   Tess M 2013-09-10 22:28:18
   Svara
 • Ja, du har faktiskt världens snyggaste tjejgäng 🙂

  H 2013-09-09 12:14:05
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind