Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Bröllopsbutiker och Förlovningsdrink

Glöm det där jag sa om det fina vädret, nu spöregnar det. Tur att jag bara har en casting och ska spendera resten av dagen hos frisören. Mitt hår behöver verkligen lite kärlek nu efter sommaren. Slingor och topping blir det som vanligt, ingenting äventyrligt här inte.

I går hade jag och Garth en spontan datenight, vi kände på oss att det nog var en av de sista riktigt varma dagarna, så vi gick till Souk i Clapham common och åt deras asiatiska tapas. Himla gott och ett mysigt ställe, vi måste komma tillbaka och drinka när vi inte har jobb dagen efter. Jag gillar det området med barer just där runt Clapham Common.

Det blev så himla mycket runt vår förlovningsvideo att själva förlovningen nästan har hamnat i skuggan. Alla vill prata om videon och den 1/2 miljon (!) views den har fått. Men nu börjar det lugna ner sig lite och vi får njuta mer av att bara vara förlovade och på Söndag har vi vår förlovningsdrink här i London. Camilla (bridesmaid) kommer över från Sverige i morgon. Vi försökte passa in att gå och titta på bröllopsklänningar samtidigt, men alla ställena här har enorma kötider på att få komma in och titta + att man måste betala + att det är riktigt få bra bröllopsbutiker i allmänhet. De som jag vill gå till först är Pronovias och Browns bride, efter det måste jag nog reseracha lite.

Någon av er som kan rekommendera en bra bröllopsbutik i London (både Harrods och Selfridges avdelningar är nedlagda…).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Kolla in Israeliska Inbal Dror, fantastisk wedding couture! Happy hunting 🙂 och grattis!

  Camilla 2013-09-09 15:57:58
  Svara
 • Hej Tess- Jag och min Engelska man gifte oss i Stockholm forra aret i Oktober, sa jag vet hur det kan kannas for dig nu, du maste vara sa super excited! Sjalv kopte jag min brollipsklanning fran Milagro som ar aterforsaljare av Provonias klanningar och dessutom Allure Bridals som min klanning kommer ifran.. nedan ar bada lankarna till hemsidorna. Grattis till dig och Garth!

  http://www.milagrodenahrin.se/
  http://www.allurebridals.com/

  Mvh, Bita

  Bita 2013-09-07 23:22:30
  Svara
 • Phillipa Lepley 🙂 48 Fulham Road, Chelsea.

  camilla 2013-09-07 11:53:48
  Svara
 • Jag skulle rekommendera Luella's Budoir i South Wimbledon om du gillar lite Vintage stuk. Angelica's Bridal och Mirror Mirror i Islington ar ocksa ratt bra stallen. Man maste boka tid pa alla men dem tar inte betalt. Bara om du inte dyker upp 🙂 Pronovias tyckte jag inte var sa bra. Man fick inte ga runt och kanna och klamma pa klanningarna utan man fick valja max 4-5 genom att se bilder pa en dator. Plus var att man fick ta bilder pa sin favorit. Pa dem andra stallena far man inte ta nagra bilder forran man koper. Lycka till!

  Linnea 2013-09-06 23:59:24
  Svara
 • Hva med en svensk designer da? 🙂

  Linn 2013-09-06 18:08:45
  Svara
 • Kolla in The Vintage Wedding Dress Company på Tottenham street (http://www.thevintageweddingdresscompany.com/charliebrear/)
  Helt fantastiska klänningar, jag var där och provade inför mitt bröllop, hittade min favorit, men prislappen på £3000 var tyvärr lite över min budget..

  Anna 2013-09-06 15:55:05
  Svara
 • Pröva åk utanför London, inte till typ Cambridge men te.x. till Windsor. Vi har en jättefin butik här som heter Windsor Bride, har 2 vänninor som hittat sina klänningar där. 🙂 30 minuter från Paddington. Om du behöver hjälp med vart den ligger så hojta till. Tänk på att pröva så många olika modeller du bara kan, och faktiskt i alla prisklasser, för du kan alltid låta sy upp en. Jag känner en tjej vars mamma syr brudklänningar, många gånger kan det vara 100 ggr bättre plus att du får tweaka lite som du vill. Happy hunting! XOXO

  Lina utanför London 2013-09-06 13:33:35
  Svara
 • Nej ingen aning men kolla in Ida Lantos klänningar, superfina 🙂

  IVC 2013-09-06 13:04:31
  Svara
 • Suzanne Neville på Beauchamp Place har jätevackra brudklänningar!

  Hanna 2013-09-06 10:38:24
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand