Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bygglov – check!

I dag fick vi äntligen vårt bygglov jippi!

Så nu får vi faktiskt börja bygga i nya lägenheten på riktigt. Vi har en kille som har fixat lite med elen den senaste veckan, men nu kan vi börja köpa material och sätta igång. Vi var nästan helt säkra på att vi skulle behöva ändra vår ritning igen, så ni kan fatta hur glada vi blev.

Vi kommer verkligen att uppskatta att ha vår egen fina lägenhet efter att ha bott i ett gästrum i några månader. Inte för att Frank inte är supersnäll och lätt att bo med, för det är han. Men det är mer den lilla sängen, den lilla garderoben, det lilla rummet och att den här lägenheten är så galet varm. Det är ju alltid roligare att ha sitt eget lilla bo oavsett, men nu kommer det att kännas riktigt bra.

Rummen inne i ritningen är inte rätt på den här versionen, vi har gjort det bakre rummet större och flyttat runt lite saker på den nyare ritningen, men ni förstår ungefär. Det vi inte fick göra var att låta det bakre sovrummet gå hela vägen till grannens staket, för att behålla utseendet på huset. Lite typiskt, men vi är glada att det gick så här i alla fall.

Nu börjar allt det roliga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Tess! Ville bara säga att du har inspirerat mig att börja spara pengar till mitt egna hem. Jo faktiskt det känns som om när jag läst din blogg och alla inlägg om husletande och inredning så började jag tänka att där vill jag också vara om 5 år! Förra året som 24-åring blev jag singel efter ett 4 års förhållande och kände att jag stod på ruta ett igen. Men nu mår jag mycket bättre och känner att det är roligt att inte veta exakt hur livet kommer se ut i framtiden! Allt jag vet är att jag vill bygga min egen grund och jag har bestämt mig för att spara 40 000-50 000 kr/år så jag har råd med mitt drömboende sen om några år. Man blir glad och inspirerad av din blogg och jag känner att jag har mycket att se fram emot när jag fyller 30 år , ditt liv är ju toppen och jag hoppas mitt blir likadant 🙂 Tack för en bra blogg!

  Helen 2013-09-04 17:38:43
  Svara
 • hej, hvor i london er ok steder å bo? både i sentrale og litt utenfor. takk

  a 2013-09-04 14:02:42
  Svara
 • Grattis!! Va kul, ser mycket fram emot att följa förvandlingen 🙂

  Nina 2013-09-04 08:29:55
  Svara
 • Jag som själv bor i London måste bara av nyfikenhet fråga hur du vågar bo på ground floor? jag skulle aldrig våga bo ground floor, känns supercreepy och inbrottsrisken är så hög. Pratade lite med en försäkringsmäklare om detta och han sa att alla försäkringar är mycket dyrare för ground floor lägenheter, även i "säkrare" områden. Fast jag bor iof själv vilket inte du gör så tycker mest det vore läskigt 😛

  L 2013-09-04 00:55:06
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Hej L!

   Jag förstår vad du menar, vi tänkte en hel del på det i början när vi letade. Vi väljer att bo ground floor eftersom man får trädgård då + att vi har källare.. Vår lösning är att vi kommer att ha inbrottslarm, även fast vi är i ett säkert område.
   kram
   Tess

   Tess M 2013-09-04 01:01:10
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind