Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Kalla mig husfrun!

I dag har jag spenderat halva dagen med jobb framför datorn och andra halvan har jag tvättat och bakat.

Det blev mina nästan vetefria bröd igen, de är så galet goda! Sen testade jag även att göra bröd med morot och yoghurt som blev riktigt goda de med. Jag har i mycket frön, rågflingor, bovete, havregryn och lite grahamsmjöl när jag bakar. För att skippa vanligt vitt vetemjöl.

Vi var även och kollade på 3 lägenheter nu på kvällskvisten, tyvärr ingenting som var rätt för oss. Nu ligger vi i sängen redan, jag har ett jobb långt borta i tjottahejti så en taxi hämtar mig 04.50 i morgon och sedan ska jag åka tåg i 4 timmar…

Natti Natti!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind