Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

”Urban” Tess

Nu har jag kommit hem och slängt mig på soffan och kan typ inte komma upp igen.

Jag har en djävulsk träningsvärk efter zumban igår och jag skyller det på Garth. För han gick ner till gymmet en halvtimma tidigare än mig och jag pryttlade runt lite hemma innan Zumban och när jag står och byter om så kliver en helt främmande karl in i sovrummet. Tror ni att jag blev rädd? Min reflex var att greppa sänglampan och hota med den.

Det visade sig bara vara en granne som undrade om vi hade haft inbrott då vår ytterdörr stod helt vidöppen. Great! ..och där stod jag i trosor och t-shirt och skämdes. Killar alltså! Så jag var ganska så arg på honom när jag gick ner till Zumban och tog därför i extra extra mycket. Så nu kortidstänkande så är det hans fel, men när jag får stenhårda abs, då kanske han blir förlåten.

Jaja, så här såg jag ut i dag i alla fall, jag blev tillfrågad om att klä mig ”urban” och ha på mig en ”beanie” så på den vägen blev det. Jag hade två castingar, den första fick Garth vara med på, då de ville ha ett riktigt par. Den andra var jag tvungen att lära mig en sång till och vi fick läppsynka den på castingen, typ en houselåt. Mitt jobb är inte som andra jobb.

Men innan dess hann jag med en mysig lunch med min fina Josefina, vi hittade ett litet lustigt brasseri och jag åt en väldigt god partridge i tryffel (vad är det för fågel på svenska?) om än något underkokt, så jag var tvungen att lämna halva. Men det jag åt var supergott.

Garth har klientmöten ikväll, så jag ska sno ihop en vegetarisk soppa och en sallad. Jag får passa på med nyttigheterna när jag är ensam och kött och socker-monstret är ute och äter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Det är rapphöna

    Åsa 2013-01-27 09:13:58
    Svara
  • Hej Tess! Har du forslag pa ngn riktigt bra body lotion? jag kollade igenom dina beauty inlagg men jag hittade inte det dar. Jag tycker det ar jattesvart att hitta ngn bra som ej ar allt for dyr, garna ngn som e organic, och ej har massa daliga kemikalier i sig.

    mally 2013-01-25 02:44:47
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind