Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Älskade kaffe!

Jag hade en enda liten stackars pod kvar och började planera ett par dagrar med seg morgonhjärna, men då kom Nespresso-leveransen som ett bud på posten…med bud från posten!

Jag har blivit en riktig liten kaffe-nörd på senaste. Jag ligger inte och drar mig i sängen på morgonen längre, utan skuttar upp för att få min kaffefix. Jag dricker bara en kopp om dagen, så jag är ingen riktig koffeinist än. Men någon liten last måste man ju få ha och kaffe får verkligen igång min hjärna på ett helt annat sätt på morgonen.

Vi har fått den här snygga pods-hållaren som liksom kaffemaskinen även är från Krups och som håller 40 stycken poddar, från Garths pappa i julklapp. Galet uppskattat, det är så mycket snyggare att ha dem framme än att behöva rota i skåpen efter dem. Jag valde förresten smakerna utifrån färgerna den här gången… Jag tänkte att de skulle matcha varandra. Jag har en grej för att colourcoda, men den här gången erkänner jag själv att det gick lite för lång. Förhoppningsvis är de goda ändå.

Men visst blev det snyggt! (hehe)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind