Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Ny vecka!

Bild – RVDS

God morgon kompisar! Hur mås det?

Vi hade en ”The Walking Dead” – dag igår. det är ganska så mycket snö här fortfarande och det är bara krångligt att ta sig någonstans, så vi chillade hela dagen istället. Våra lördagar är så aktiva med alla lägenhetsvisningar och spring mellan dem att det kändes helt ok att vara en total grönsak igår. Den serien är så ruskigt blodig, men galet spännande, vi kan inte sluta titta! Om ni inte har sett Walking Dead än, se den, men var beredd på att du kommer att bli beroende. (Jag har drömt om att jag dödade zombies i flera dagar i rad nu, jag börjar bli riktigt duktig! Haha).

Jag vaknade i morse med en email full av roligheter, både här i London och hemma i Sverige, om allt går vägen kommer jag att ha en väldigt rolig slutet av Januari och början av Feb. Det är en av de sakerna jag älskar med både bloggen och modellandet, alla dagar är helt olika och vad som helst kan hända.

Idag ska jag pilla lite med en väldigt rolig tävling och annat som har med bloggen att göra. Jag ska även betala skatten, (blää)och greja lite med alla papper vi behöver för vårt huslån. Inga castingar idag pga snön, men jag har mycket att göra här hemma, så det gör ingenting för mig. Sedan vid 6 ska vi titta på en till lägenhet. Vi har precis som en läsare sa i kommentarerna, verkligen börjat få en förståelse för vad det är vi vill ha och hur mycket lägenheter bör kosta och hur långt vi kan sträcka vår budget. Så det har varit värt att titta på många opassande ställen för att kunna jämföra och förstå mer om marknaden. Vi är otroligt kräsna nu, så det är kanske inte så konstigt att vi inte tycker om mycekt. Vi vill ha storlek, lugn gata, potential, trädgård eller terass, share of freedhold etc.

Nu ska jag översätt mitt senaste Royal Design inlägg till engelska för co.uk sidan. Det är sååå kul att få jobba med inredning på det här sättet genom dem! jag tror att mitt nya inlägg som handlar om hälsa kommer att komma upp under veckan.

Vi ses om en stund sötisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind