Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Lördagen

I dag har vi kollat på ännu fler lägenheter och även tittat i lite nya områden.

Vi hittade ingenting som vi kände 100% för, men det var en som har en del potential. Vi glömde att planera in en lunchpaus så när vi väl kom hem så var jag helt utsvulten och var sååå nära att göra en del dåliga matval. Först i butiken ville jag bara köpa chips och choklad, men tvingade mig själv att köpa grönsaker, nötter och frukt istället. Sedan när jag kom hem var jag nära på att ge mig på chokladen i skåpet, men jag tog en näve nötter istället. Jag är så glad att jag lyckades välja rätt mat även fast jag var utsvulten och kände för att bara äta skräp. Så i slutändan blev det soppa med två vetefria smörgåsar med ost och till efterrätt en klementin och lite senare ska jag poppa lite popcorn. Nu i efterhand är jag jättestolt över mig själv för att jag inte lät min hunger ta över och att jag stod emot allt skräp trots att jag var hungrig som en varg.

Jag vaknade på helt fel sida i morse och har i princip bara gått runt och morrat hela dagen, det är därför jag int ehar bloggat eller instagrammat idag, jag hade ingen lust med något eller någon. Men efter ett bad och mys framför tvn tror jag att jag kommer jag nog att känna mig lite gladare igen, jag tror att jag bara behöver ha lite down-time. Det är lite frustrerande att leta efter rätt lägenhet, det känns som om så mycket vi ser är helt fel, men det är svårt att få en känsla för ett ställe om man bara har sett det på nätet. Jag vill bara hitta någonting passande, köpa det och komma igång med att göra det till ett hem…otålig, me? Never.

Garth är ute på en killkväll så jag har lägenheten för mig själv och ska mysa ner i soffan med mitt duntäcke, kanske lite popcorn och en film. Jag behövde lite me-time, så det passade extra bra att jag fick vara ensam hemma ikväll. Mys!

Ha en härlig lördagskväll sötisar!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tack for din fina blogg Tess! Lycka till med din halso manad och detox!!! Jag forsoker detoxa regelbundet och tankte tipsa dig om ngr bocker som hjalpt mig mkt.
  – Skinny Bitch av Rory Freedman (obs! lat dig inte luras av titeln!!!)
  – Crazy Sexy Diet av Kris Carr (fantastisk tjej om ocksa har en fantastisk blogg)
  – Clean av A.Junger
  – The China Study
  Hoppas detta kan vara lite insipiration och motivation till dig!
  Kram fran Dubai x

  Hanna 2013-01-24 10:37:40
  Svara
 • Vet hur frustrerande det kan vara att gå på massa visningar och inte hitta rätt. Mitt tips är att bara fortsätta, alla ‘felvisningarna’ kommer att bidra till att ni får en ännu bättre bild av vad ni vill/inte vill ha i en ny lägenhet. Dessutom får man en sjukt bra koll på prisbilden och kan enklare avgöra om priset är ‘rätt’ för objektet. Hang in there, vet att det känns som att man hållit på i evigheter när man är mitt uppe i det, men plötsligt händer det 🙂

  Katarina 2013-01-21 08:44:50
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind