Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

White on white

Jag älskar vitt på vitt och det passar bra med ljusa färger på skönhetscastingar så idag har jag på mig jeans från Topshop, Stickad tröja från 5’inh and up för Nelly, skor från Aldo och Ipadfodralet kommer från Burberry.

(Har ni saknat balkongen?)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jättefint!

  kram

  Angelicas Closet 2013-01-17 17:51:00 http://www.angelicascloset.se
  Svara
 • Vilket fint tjockt hår du har fått nu, vad är hemligheten? 🙂
  Hur gick det med cellulitbwhandlingarna, du har glömt att berätta! Gick de bort? Funderar själv på att göra det då jag har lite celluliter. Kram

  Helen 2013-01-17 15:42:41
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Hej Helen!

   Tack, gulle! Jag försöker att ta hand om det med mycket inpackningar och låter det lufttorka så ofta jag bara kan. Det känns faktiskt som om det har blivit tjockare på senaste.

   Laser lipon var lite sådär. jag gick bara två gånger och även om jag inte har några enorma cellulitproblem så märkte jag skillnad precis under rumpan. Men jag hade tränat en hel del under samma tid, så det kan ha varit det. Nu märker jag att de celluliterna jag har faktiskt försvinner nästan helt om jag tränar bra och håller en bra diet. Så jag tror att det är en bättre väg. men om du är nufiken på laserlipon så kan du ju alltid testa. Försök köpa den genom ex Groupon då så att du slipper betala en massa pengar.
   kram
   Tess

   Tess M 2013-01-17 15:59:18
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind