Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Röd i facet

Jag har precis kommit tillbaka från mitt bästra zumbapass någonsin, så himla kul!

Det är en afrikansk kvinna i 35-40 årsåldern som är ett riktigt litet energiknippe och blandar ALLA typer av dansstilar. Det var allt från salsa, samba och afrikansk dans till showdans och till och med gagnam style! Jag har nog aldrig smilat så mycket på gymmet tidigare. Den här tjejen har klasser onsdagar och söndagar och jag tror minsann att jag ska försöka gå på söndag igen. Jag kommer att ha en ordentlig träningsvärk i morgon känner jag redan nu.

Nu ska vi laga lite lax och till efterrätt blir det té och en av mina nygjorda lite nyttigare chokladbollar. Yum!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Tess
    Jag tänkte också börja detoxa denn vecka. Dagen bruckar börja bra och nyttig, men sedan, runt luch eller eftermiddagstiden crashar jag alltid. Jag börjar tänka: Äsch, jag börjar imorgon iställer, osv. Sen släpper jag kontroll totalt och går och köper massa onyttig mat, som jag ska äta "en sista gång".. Ja känner mig som en alkoholiker, men med mat, det är nästan läskigt.. Hur gjör du för att stanna så disciplinerad? Vad gjör du när sötsuget kommer? Hjälp!

    Anna 2013-01-16 22:25:42
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind