Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Casting, plåtning och lägenhetsvisning

Tusan, jag hann inte hem i tid till yogan!

Först hade jag min casting i stan, klienten har visst försöka boka mig tidigare men jag har varit upptagen, så det är alltid bra. Sedan begav jag mig till Barnes för att plåta med en väldigt duktig fotograf, det var ganska naturliga och känslofulla bilder, ni får se så fort jag har fått dem.

När jag var på väg till yogan ringde Garth och undrade om jag kunde ta mig till en husvisning istället, så vi begav oss iväg och såg en lägenhet. Den var helt ok, men inte riktigt vad vi hade tänkt oss, så sökandet går vidare. Jag är helt skadad från alla lägenheter nu, så fort jag kliver in i någons hem så börjar jag tänka på vad jag kan göra med det. Jag kom på mig själv med att syna kaklet i badrummet i det huset vi plåtade i idag!

Förresten är det gaaalet kallt i London idag, det snöade visst någonstans, inte här (men jag vet det för att tågen knappt gick). Jag har aldrig varit mer glad över att jag köpte Monclerjackan, bästa köpet under hela förra året!

Nu ska vi äta upp köttfärssoppan som blev över från igår och titta på ”The walking dead”, vi är helt fast!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind