Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Måndag

God morgon kompisar!

Ny veckan igen, vad tiden går fort! Här i London ska vi visst ha haft snö, men det finns inga spår av det utanför mitt fönster. Men som tur är har jag inga castingar idag, så jag slipper tågkaoset som följer en ”snö”-dag här.

Bilden ovanför är från en annan gång jag jobbade i Tyskland, för Jana shoes, den är tagen 2009 om jag inte minns fel. Jag vet att många modeller ogillar katalogjobb, men jag tycker faktiskt att det är roligt. Det är kul att träffa nya team och åka till nya ställen, sedan betalar katalog och ecommerce väldigt mycket bättre än till exempel ett tidningsjobb så det är bra mycket bättre business. Det är ganska bra att veta för er tjejer som vill bli modeller. Visst fråga agenturen efter goo sees på tidningar, men var extra noggrann med att bli skickad på castingar till de största katalogerna och onlinebutikerna. Det är där och i reklamkampanjerna och reklamfilmerna som pengarna faktiskt ligger i vår industri. Det är även en väldigt bra idé att skaffa en agentur i Tyskland, det finns mycket jobb där för oss och jag har jobbat mycket med både OTTO, Nivea och Jana tidigare.

I dag ska jag skriva lite på min sida hos Royal Design ..det kommer att handla om hälsa, så det blir kul och väldigt passande just nu.

Jag måste även gå igenom det klädberget som ligger bredvid min säng för tillfället, jag har på riktigt inte plats i mina garderober längre. En av våra kriterier på den nya lägenheten är att det antingen ska få plats med en garderobsvägg eller att det ska finnas andra lagringsmöjligheter så att jag kan ha en sommar och en vintergarderob. Drömmen är förstås en walk-in.

Lots to do, jag startar nu. Ha en underbar dag sötisar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind