Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

40 timmar i Tyskland

Såå, efter en stor skål soppa och en kanna té känner jag mig lite mer levande igen.

Jag gillar verkligen att åka till Tyskland, mest för att alla är så himla trevliga. Min härliga taxichafför i morse hade en riktigt tysk mustasch och påminde om min farfar som även han var uppvuxen i Tyskland. Taxigubben skrattade högt så att hela bilen skakade på Autobahn, det kan visserligen ha varit farten som fick bilen att skaka. Men han var en rolig gubbe i alla fall!

Jag bodde på ett mysigt litet bed and breakfast i en pytteliten stad en timma utanför Hanover. Hotellet hade inte ens internet och då menar jag inte för gästerna utan inte alls! Men det var en skön säng och det fanns en tv…som bara visade tyska dubbade program och CNN. Ett plus är att jag är väldigt uppdaterad om världens nyheter nu.

Klienten hämtade mig 07.00 på hotellet och vi åkte ut till en sjö, jätte fint och mysigt om det inte hade varit 5 grader, superblåsigt och ösregn. Som tur var hade vi en liten stuga att värma oss i och jag fick passa på att värma upp mig med en hårfön när vi bytte outfits. Det värsta var att stå på bryggan i blåsten och regnet och allt vatten regnade vertikalt mot halva delen av kroppen, det blev konstigt att det var ojämn kyla. Men i slutändan blev bilderna jättebra och teamet var supergulliga, så jag klagar inte! Jag fick ha världen sötaste dalmatiner ”Pepper” på några av bilderna och även hon skakade som ett litet löv stackaren. Hon fick en filt att krypa in i pauserna och mycket godis och beröm efter.

Vi slutade vid 16 när solen gick ner och jag blev avsläppt vid hotellet, tog en väldigt varm dusch och tittade på mer CNN. Vi fick en macka eller två till lunch, så jag var galet hungrig, men hotellet var tomt och deras restaurang var inte öppen så jag begav mig ut i den lilla staden i jakt på mat. Efter att gått i en halvtimma (ja, det regnade fortfarande och nej, jag hade inget paraply)och inte hittat en enda restaurang (äter inte tyskar?) så hittade jag en stor typ ”Aldi” så jag plockade på mig lite mat och skulle betala, men nej då tar de inte visakort…eller mastecard. Så efter 20 minuter till hittade jag en annan butik och lyckades köpa salami, ost, chips och ett päron. Kanske inte världens nyttigaste middag, men jag hade inte så mycket att välja på tyvärr. Jag åt det i sängen på hotellrummet framför, ja ni gissade det, CNN.

Så ni som funderar på att bi modeller, så här glamouröst kan det vara. Men i slutändan är bilderna viktigast och jag har en känsla av att de blev väldigt coola där i regnet, speciellt eftersom alla plåtades i svartvitt. Jag ska försöka jaga dem så fort de är ute så får ni se.

Ni vet förresten hur mycket jag ÄÄÄLSKAR (<–ironi) pälsbollsmössorna som varenda svensk har på skallen? Tror ni inte att jag fick en sådan på huvudet under plåtningen. Just då var jag väldigt tacksam över att få ha en varm mössa på huvudet, men jag tvivlar på att ni någonsin kommer att få se mig i en sådan igen.

Så kan 40 timmar i mitt liv se ut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind