Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Life of Pi

I dag hade jag årets första casting och det som känns extra bra var att jag fick ett option på jobbet direkt. 2013 here i come!

Efter castingen mötte jag upp Garth för att titta på en lägenhet här i närheten. Den var superfin och ja, alldeles för fin och nyomgjord för oss. Vi vill ju ha ett vrak som vi kan få göra upp, så den lägenheten hade nästan varit perfekt om vi hade hittat den före killen som bor där nu. Men vi lärde oss en hel del om vad vi vill ha i vår lägenhet och om vår budget, så det var jätte bra. Vi ska titta på ett helt gäng lägenheter på lördag, så spännande!

Sen gick vi och åt på Nandos, eftersom jag har min hälso-månad så blev det grillad kyckling och majskolv för mig och efter på bion hade jag med mig kokosnötsvatten och färsk frukt från Waitrose. Det var väldigt passande eftersom vi såg filmen ”Life of Pi” som jag tyckte jätte mycket om. För alla oss som gillar sagor och lite halvt övernaturliga och vackra filmer så rekommenderar jag den verkligen. Se den i 3D, vissa av effekterna var så himla vackra. Vi gick med Jonas och Weronica och ingen av de andra gillade filmen lika mycket som jag gjorde. Men jag är en riktig sucker för en bra saga med mycket fantasi. Nu vill jag ha min egen Richard Parker!

Nu är det dags att lägga huvudet på kudden, för imorgon väntar årets andra casting, ett omslag för en tidning. Nattinuffs!

På mig idag hade jag min nya blus från Zara, jeansen även de från Zara, bältet kommer från Custommade och klackar från Schuh.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kul att det gick så bra på din första casting! Jag vill också se Life of Pi, men jag vill helst läsa boken först! 🙂

    Paula 2013-01-03 10:18:48 http://ingridpaula.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind