Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Hello 2013 – Hemmet

Två fina bilder som Josefina tog på mig och min love på 12-slaget på Nyår.


Från och med i kväll ska vi börja gå på visningar av lägenheter, så himla kul!

Vi har redan bokat in 6 stycken olika lägenheter och hus vi ska titta på den här veckan. Mäklarna här försöker alltid få en att titta på en massa andra lägenheter samtidigt, men vi vet precis vad vi vill ha och har tackat nej till alla förslag hittills. Det blir lite mycket när de visar saker som är totalt tvärtemot vad vi letar efter, men man kan inte blame them for trying.

Så förhoppningsvis har vi hittat något passande inom de närmaste 3 månaderna. Vi vill vara noggranna när vi letar och se så många olika objekt vi bara kan innan vi börjar buda. Så därför börjar vi så här tidigt. Det ska bli så himla spännande, jag ska få bygga ett hem med min stora kärlek! Jag ser till att hålla er uppdaterade här på bloggen om hur det går.

Här i hemmet ska jag börja rensa. Häromdagen tog vi tag i lådor och skåp i vardagsrummet och nu i veckan tänker jag både rensa bland allt sminket och i min garderob. jag ser inte fram emot det sistnämnda alls, då jag har så galet mycket kläder och väldigt lite plats. det blir att jag inte använder många av plaggen eftersom de är gömda inklämda i lådor och garderob.

Efter det är det dax för en vårrengöring av köket och gå igenom och kasta en massa saker. Vi har 3 olika ofullständiga uppsättningar av allt och jag vill helst kasta allt och börja om igen, men det får bli med tiden. Till dess kastar jag ut allt från Ikea och saker som är trasiga. Vågar jag kasta Garths favoritkopp som är sprucken? Hm…

Ja det ska bli en stor utrensning och vårstädning, så att när vi väl flyttar så är lite av det jobbet redan gjort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Oh Vackert par! :):)

    lisa 2013-01-05 22:33:43
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind