Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Friday!

Hotdog, Jag och Garth på The Boma i Victoriafallen

Gissa vem som precis spillde ut en hel jättekopp grönt té över hela bordet och mattan…

Jag är galet klumpig för er som inte visste, jag går in i allt hela tiden. Som tur var får jag inte blåmärken, så det syns inte, annars hade jag sett ut som en dalmatin.

Just nu sitter jag och tittar igenom alla bilderna från modeveckan. Det var så himla trist att jag inte kunde vara där, men den dagen jag känner att jag blir inbjuden till tillräckligt många visningar och events för att det ska vara värt för mig att ta ledigt och åka över så kommer jag absolut att vara där. Förhoppningsvis blir det redan aw -13.

Om någon timma kommer Gia att dimpa in med sitt pick och pack här. Hon flyttar till Texas i morgon och har sagt upp sin lägenhet, så hon bor med oss sista natten. I kväll har vi avskedsmiddag för henne på Big easy, en av våra favoritrestauranger här i krokarna.

I dag kommer även Garths kusin Neil och bor med oss, eller han kallas inte Neil, han kallas Hotdog. Han är här i England för att gå på bröllop och resa runt lite i Europa. Det var honom och hans mamma och pappa (Garths morbror och moster) som vi bodde hos i Zimbabwe. Han är världens snällaste och världens största, han är både längre och väger mer än vad Garth gör. Så jag känner mig som en liten plutt bredvid honom.

Förresten vad jag älskade Zimbabwe. Om det politiska klimatet där nere skulle bli bättre så skulle jag absolut kunna tänka mig att bo där. Det är ett så vackert land fullt med djur och natur. Åå, jag vill åka dit igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind