Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Smeka kläder

Jag passade på att följa med och snoka lite på Josefinas presskontor och klämma på lite fina kläder.

Hon har hand om bland annat By Malene birger, Amerikan vintage och Bash. Alla märkena är helt grymma, så jag klämde och tittade och provade allt jag bara kunde. Det är bra att ha en bästaste som jobbar med mode, då får man snoka, klämma och prova.

Jag shoppar med fingrarna, jag måste ta på plaggen för att verkligen gilla dem, hur de känns mot huden är allt. Men det gör att jag är en sån där jobbig kund som går runt i butikerna och klappar och smeker alla plagg. (Till mitt försvar så är jag en duktig handtvättare) Det är det enda negativa med att handla online, men ofta har man en idé om hur en typ av tyg känns, så jag brukar få till det ändå.

Det fanns helt enkelt fööör mycket fint att klämma på

Josefinas favoritplagg på kontoret. Jag tycker att hon ska köpa den, den är väldigt snygg.

Fina Josefina.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind