Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Drömmar

I dag är jag helt ledig, det är jätteskönt, speciellt med tanke på att det är världens ruskigaste väder utomhus.

Men som det alltid är när man är ledig, så vaknade jag med en rejäl förkylning. Jag ska åka in och möta Josefina för lite lunch i stan, men jag får se hur jag känner efter frukosten.

Jag tog en ganska rejäl sovmorgon hade massor med konstiga drömmar som jag sitter och kollar upp betydelsen på nätet just nu. Tror ni på att drömmar kan säga någonting om ert liv? Jag tror att vi bearbetar mycket saker i sömnen och om man kan komma ihåg och tyda dina drömmar så kan det hjälpa oss att få insikt i saker som vi har svårare att se när vi är vakna. Det är ganska intressant det där med drömmar, hur man har olika många i olika perioder och har man kan vakna i ett helt annat humör på grund av en dröm.

När jag var yngre drömde jag ofta att hajar med ben jagade mig ned för Nybrogatan i Stockholm. Jag är född och uppvuxen på Nybrogatan och hajar har alltid varit min största fobi, så den drömmen kanske inte är så konstig egentligen.

Har ni några återkommande drömmar?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind