Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

H2O please!

Hm, hur lagar man mat utan att använda vatten, eller rättare sagt en hel middag till gäster helt utan vatten?

Jag tror att det är någon form av strömavbrott i garaget under huset och det har gjort att vi inte har vatten. Typiskt! Jag tror att det betyder att det blir kinarestaurangen för vår del. Som tur är hade jag ett par ansiktstvätts servetter hemma, så jag kunde ta av sminket från plåtningen. De var säkert från 2007, men alltid något.

Plåtningen gick förresten jättebra och vi har jobbat med en engelsk typ kändis i dag. Hon var verkligen supergullig och passade in i den uppfattningen jag hade om henne, så det var roligt. Tyvärr så kan jag inte säga att alla kända personer jag har träffat har varit lika trevliga och jordnära, men jag har ingen lust att skvallra om vilka de är.

Nu måste jag försöka fundera på hur jag ska klara av att göra någonting överhuvudtaget utan vatten….

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • beans on toast 😉

    Jessica 2012-09-03 13:51:23
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand