Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Nytt på väggen

Gud vad jag tjatar om tavlor just nu. Jag vet inte varför, men när jag får någonting på skallen så går jag lite lätt over board.

Men i dag har Garth i alla fall varit en riktig snäll pojkvän och städat hela lägenheten medan jag var på fittingen. Jag tror han hade lite dåligt samvete över frukosten i lördags, men jag har förlåtit honom nu.

Sen när jag kom hem satte vi ihop och satte upp vår nya världstavla. Jag köpte den för att jag tyckte att det passade att ha både Sverige, Zimbabwe och England på väggen samtidigt. I bland kan man behöva en liten påminnelse om att världen är väldigt stor och att det fortfarande finns mycket kvar att utforska.

Sen tycker jag att den är himla snygg över soffan. Vi hyr halvmöblerat, så alla tavlor och större möbler fanns redan. Så jag får sätta min personliga prägel på de få sakerna som jag kan. Det är någonting som jag ser otroligt mycket fram emot när vi köper eget, att få skapa ett hem från scratch. Jag kan ju förvarna att jag kommer att ha total inredningsmani under den tiden haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • My partner and I absolutely love your blog and find nearly all of your
  post’s to be precisely what I’m looking for. Do you offer guest writers
  to write content available for you? I wouldn’t mind composing a post or elaborating on many of the subjects you write about here. Again, awesome weblog!

  Svara
 • Snyggt att bryta av det härligt ljusa med lite färg!

  Stephanie 2012-08-29 17:15:06
  Svara
 • Det ser jag bara fram emot! 🙂 Det kommer bli kul att när ni väl flyttar till eget så får vi följa det! Det är kul att se dig inreda för du gör det så säkert och det blir alltid fint 😀

  Johanna 2012-08-28 21:17:11
  Svara
 • Här hittade jag den, finns i canvas, posters etc. =) http://www.imagekind.com/World-Map-Urban-Watercolor-art?IMID=99da61ce-94bb-40d0-a445-5f117bf057a2

  Elin 2012-08-28 00:49:41
  Svara
 • Hej Tess! Älskar din blogg! Vars har du köpt tavlan med världskartan? Har letat som ett tok efter just den i flera flera veckor sedan jag hittade den på någon sida som jag självklart glömde bort samma sekund som jag lämnade den. Kan man vara 20 år och redan börja bli senil?;)

  Sabina 2012-08-27 22:57:18
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind