Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Yoga, plåtning, Awake och annat babbel

Jag älskar den här bilden och skulle vilja ha någonting liknande i min bok.

Åå, yogan var av någon anledning extra tung i dag.

Eller det berodde nog förresten på att jag sprang lite längre än vanligt i går. Jag försöker att klara av mina 3 träningstillfällen per vecka på veckodagarna, för jag har märkt att det är lite hit and miss med om jag kan/orkar/vill träna på helgen. Plus att jag känner mig väldigt duktig när jag har klarat av alla 3. Så kan jag äta vad jag vill på helgen utan att känna mig allt för onyttig.

I morgon har jag en plåtning tvärs över gatan. Vi ska ta bilder i ett spa och ett gym, jag gör ganska ofta fitness och gymbilder då jag inte är supertunn utan ganska smal men mer muskligare. Det är en ganska så bra liten specialitet att ha när man är lite kortare än resten av tjejerna. Det jag gör mest är beauty, hår, reklamfilmer, reklambilder, petite kataloger/e-commerce och fitness & hälsa plåtningar. Så jag har min egen lilla del av branchen helt enkelt.

Nu ska jag och Garth titta på ”Awake”, har ni sett den serien? Vi har sett ett par avsnitt och det är riktigt spännande. Det handlar om en man som har två verkligehter. När han går och lägger sig på kvällen så vaknar  han i en annan värld. I båda världarna har hans familj varit med om en otäck bilolycka och i ena världen lever hans fru och sonen dog och i den andra fick sonen överleva medan frun dog. Man vet inte vilken av verkligheterna som är den ”äkta”, men de påverkar varandra hela tiden. Spännande är det i alla fall.

Nu har jag babblat klart och Garth har lagat en god köttbit med en sallad till, så nu kör vi middag framför tvn. Natti natti sweeties!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind