Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Recall-day

Bild från Daisy beauty

Nu är jag hemma efter en snabbis inne i stan för ett recall för en reklamfilm och så passade jag på att möta upp Rosanne för lite lunch i parken när jag ändå var i krokarna.

När man har ett recall så betyder det att de har sett oss alla en gång och nu har de valt ut sina ”favoriter” som de vill se igen. Vi var 22 av över 200 så det känns alltid bra. Då vet man att man gör någonting rätt. Sen ska de bara välja 2 av de 22 så vi får se hur det går. Det viktigaste som modell är att inte riktigt tänka på castigar, options och recalls, då blir man tokig. Så jag skjuter det åt sidan och får jag det så är det toppenbra annars så bryr jag mig inte så mycket. Eller jag har lärt mig själv att inte bry mig helt enkelt. Det är en av de viktigaste egenskaperna i den här branchen, du får aldrig ta någonting personligt.

Nu ska jag springa lite tråkiga ärenden och ikväll blir det yoga som vanligt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind