Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Måndag

Vi var ett så himla härligt gäng på The Hurlingham i helgen. Det var svenskmafian med mig, Rosanne, Christina och sedan vår hederssvensk Ally, som är från Australien.

Det känns helt ärligt som om jag hade 4 dagars semester, jag känner mig så avslappnad och har toppat upp solbrännan lite. Jag spenderar så mycket tid med Garth så det är skönt att vara runt tjejer som förstår precis vad jag pratar om och tänker likadant som jag gör. Jag älskar att vara med Garth, men jag behöver tjejtid med. Nu kom visserligen Garth till Hurlingham på eftermiddagen båda dagarna, så jag fick både och.

I dag har jag en casting och massor med ärenden att ta itu med. Jag försöker att klara av de större och jobbigare grejerna redan på måndagen så att jag får det överstökat och slipper tänka på det resten av veckan. Det är till exempel på måndagar som jag fixar med bankgrejer, går till posten och andra tråkiga saker. Annars blir det lätt att jag prokrastinerar om jag inte har en speciell rutin på saker. När jag gick i skolan var jag alltid den som satt kvällen innan och pluggade till provet, jag behövde pressen för att verkligen ta tag i det. Som tur var har jag i stort sätt vant mig av med det beteendet nu, för det funkar verkligen inte i längden.

Nu ska jag börja ta tag i saker, vi hörs lite senare sötisar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind