Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Happy Friday!


4 castingar på 2 timmar, inte illa måste jag säga!

Nu är jag hemma och har bytt om till myskläder och funderar på om jag ska ta en tupplur. Jag sov ju så dåligt i natt, eller ska jag kanske hålla mig vaken så att jag verkligen sover gott i natt? Det är soligt ute, så jag kanske lägger mig i solen på balkongen en stund, det är ju trots allt fredag.

Jag mötte upp både Lara och Bailee för lite lunch på Leon, det blev en superfood salad och en apelsinjuice. Gott och nyttigt, en riktig modellunch. Det märks att London har vaknat upp igen efter olympiska spelen och det är mycket fler ”vanliga” människor på gatorna och mindre turister insvepta i flaggor med fannypacks (magväskor) som går runt och ser förvirrade ut.

I morgon har jag en tjejdejt med Rosanne, Gia och Christina på The Hurlingham club. Vi ska ligga i solen vid poolen och bara lyxa hela dagen. Det här kommer att bli en ganska lugn helg för mig, det känns som om vi festade nog på The Box för ett tag framöver haha. Men det är skönt att ta en liten alkoholfri break då och då, så att kroppen och knoppen får återhämta sig lite.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Lustigt det där med att det anses vara ‘trist’ att ha en alkholfri vecka. Själv tycker jag att det är skittrist att gå på pubar där människor blir fulla. Det finns tusen fler sätt att släppa loss på, som inte involverar alkohol!

  Sofia 2012-08-20 14:20:50 http://withsofia.wordpress.com
  Svara
 • Jag brukar också ta pauser med alkoholen, tar så mycket på kroppen!

  Angelicas Closet 2012-08-19 17:46:33 http://www.angelicascloset.se
  Svara
 • Tkr hon borde vara lite mer rockstar 🙂

  katja 2012-08-18 15:02:31
  Svara
 • Duktig du är 🙂

  Imageme 2012-08-17 20:40:34 http://imageme.spotlife.se/
  Svara
 • Hej Tess! Tycker du verkar vara en härlig tjej och ordentlig och sådär, men ibland blir man lite trött att läsa om hälsosamma livstil, känns det inte lite trist? Att du aldrig bara vill släppa dina måsten om mat och träning och spåra lite ? =) eller är du en väldigt principfast tjej? kram!

  katja 2012-08-17 19:11:34
  Svara
  • Svar på katjas kommentar.

   Jag tycker att det är en av de bästa sidorna med den här bloggen!! =)

   Emma 2012-08-20 09:26:56
   Svara
  • Svar på katjas kommentar.

   Tess står väl ändå om något för en balanserad livsstil?? Hon är modell och (tror jag) 29 år, mer än dags att det blir lite mer hälsosamt. Handlar ju inte bara om att se snygg ut för henne, utan om att kunna leva på sitt jobb en bra tid framöver…
   Men att träna power-plate några gågner i veckan, yoga ibland och sen nyligen börjat springa. Det är väl knappast så att hon tar i som de med ortorexi. En sockerfri vecka ibland tycks göra under, varför skulle hon då inte göra det? Och passa på med en ostbricka istället (det är ju inte direkt så att hon bara äter sallad). Alkohollediga behöver vi alla vara ibland, och för alla utan beroendeproblematik så känns det väl inte riktigt som att man ger upp något. Så varför skulle hon vara trött? Snarare trött om hon inte tog hand om sin kropp när den behöver det som mest.

   Helena 2012-08-19 08:42:32
   Svara
  • Svar på katjas kommentar.

   Jag tycker det är jättebra att Tess skriver om att leva hälsosamt, det finn tillräckligt många bloggare som äter och lever som svin! Om man själv försöker leva ett rent och hälsosamt liv är det inte så kul att läsa om hur folk frossar i choklad och McDonalds, röker och går ut och tar 10 drinkar varje kväll.
   My body is my temple. 🙂

   Maria 2012-08-18 07:59:16
   Svara
  • Svar på katjas kommentar.

   Fast det är nog väldigt olika hur man känner, jag älskar själv att (försöka!) hålla en hälsosam livsstil och tycker hälsosam mat är skitgod etc (även om man såklart äter annat ibland), så jag tycker det är en av de bästa aspekterna av tess blogg, att få bli inspirerad att leva lite mer hälsosamt och vara lite snällare mot sin kropp! 🙂

   Anna 2012-08-18 00:55:28
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand