Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Onsdag

Vad kul att så många tyckte om jackan och jag tror faktiskt att jag behåller den i blått.

I dag är det tyvärr lite väl regnigt för att använda den direkt, men det ska bli fint i helgen, så jag får inviga den på riktigt då. I dag ska jag försöka hinna förbi mitt nagelställe och förnya mitt shellac. Jag har hört att man ska låta fingernaglarna vila lite mellan och att de lätt kan bli förstörda av shellac annars? Någon som vet lite mer? Jag vill i alla fall ha nya discotånaglar, de blev en succé.

I kväll kommer Garths fina syster Tan och hälsar på och ska stanna över natten. Jag har ju inte min familj här i London, så det är mysigt att få dela hans familj lite. Jag ska visserligen hem till Sverige i September så jag får träffa min familj snart. Jag älskar att komma hem till Sverige och bara insupa atmosfären, umgås med vänner och familj. I can’t wait!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Fick hem min sådan jacka idag i samma färg!

  Sof 2012-08-15 14:38:34
  Svara
 • Angående Shellac så ska det ju inte skada nageln på något sätt så det borde ju vara ok med att shellaca om på en gång. Jag vet andra som gör det och lackar om gång på gång. Jag brukar använda nagellack mellan mest för att jag vill kunna använda andra färger än vad shellac kan erbjuda.

  jenny 2012-08-15 13:01:20 http://jennyslondon.wordpress.com/
  Svara
 • Jackan var helt underbar!! <3
  Vilken stl har du och vilken brukar du ha?

  Maria 2012-08-15 11:54:02
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind