Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Fina tassar

Nu har jag fina fingrar och tår igen, men jag tror inte att jag kommer att köra på shellac igen.

Inte för att det inte är bra, det är superbra, men mina naglar växer för fort för att det ska tjäna till. Jag behöver göra om det efter 10 – 14 dagar och så länge håller väl en bra pedikyr ändå? Manikyr behöver man en gång i veckan och det känns lite ofta att springa på salong. Att ta av shellac och ta på det igen tar 2 timmar och det har jag inte riktigt tid med faktiskt. Vi får se, om jag kan hitta någon som kommer hem till mig och gör det så kanske. Jag älskar visserligen mina diskotår… men killen (!) som gjorde min manikyr tog av lite väl mycket på längden tycker jag.

Det kom förresten in en kille på nagelsalongen, han stammade nervöst fram att han ville ha en pedikyr och blev helt blodröd i ansiktet. Good man, tänkte jag och jag ångrar som tusan att jag inte sa det till honom. Fler killar bör göra pedikyrer, det är så många som har så äckliga ostkantsfötter med fotsvamp, vårtor och annat snusk. Jag jobbar hårt på att få Garth att gå, hans fötter är inte värst i världen, men det finns lite saker att fixa på de där tassarna med.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind