Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Kleinblå mockajacka

Efter ett tips från en gullig läsare (Tack!) så ramlade jag över den här underbara mockajackan i kleinblått inne på Mango i dag.

Jag gillar att den är lite mindre biker än Acnes och H&Ms varianter, då jag redan har bikerjackor så att det räcker och blir över. Den har alltså inga remmar bak utan är helt ren bakifrån. Sen gillar jag militärdetaljen på axeln, det känns väldigt aw -12. Men mest gillar jag att den bara kostade £99 eftersom det är ett så trendbaserat köp så att ppw (price per wear) blir riktigt bra.

Men jag måste erkänna att jag stod och velade mellan den blå och den i burgundy i säkert en halvtimma. Det är en annan favoritfärg som kommer starkt till hösten. Men det blev en blå och om jag ångrar mig så kan jag alltid byta.

Vi får se om Garth kommer hem i tid för att knäppa av en bild eller två på hur den ser ut på lite senare i kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Tack så mycket!

  H 2012-08-28 12:02:47
  Svara
 • Hej!

  Undrar vilken storlek du har på jackan? Jag är 173 cm lång och brukar ha xs eller s i vanliga fall. Mango brukar ju dock ha stora storlekar är min erfarenhet, för vet att jag köpte en klänning därifrån som tillochmed var i storlek xxs och så litet brukar jag inte ha annars men de andra var för stora.

  Ha det fint!

  H 2012-08-22 11:41:54
  Svara
  • Svar på Hs kommentar.

   Hej H!

   Jag har en xxs på min jacka och den är lite oversized på mig, så lite stora i storlekarna är de allt.
   kram
   Tess

   Tess M 2012-08-22 20:09:03
   Svara
 • Jag älskar den verkligen, tråkigt nog har det varit så otroligt dåligt väder så jag har inte vågat använda den speciellt mycket eftersom den skulle bli lite halvt förstörd om det regnar på den..

  Paula 2012-08-15 07:03:41 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Grattis till ett bra köp! Jag blev också sugen på den nu, skall bli kul att se den på sen.

  Imageme 2012-08-14 18:34:15 http://imageme.spotlife.se
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand