Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Smink på gymmet?

Jag var duktig och tog mig till gymmet i dag, powerplate och en springtur på bandet blev det.

Jag hade planerat att springa ute, men så började det ösregna precis när jag satte foten på asfalten, så det var bara att gå in och stå på tråkbandet istället. Halvvägs in i mitt pass kom det en kvinna och sprang på maskinen bredvid mig som hade hällt på sig mängder av någon väldigt stark parfym. Jag blev typ illamående av lukten och det är inte så att man kan sluta andas när man springer direkt. Jag förstår inte de där människorna som sminkar sig och häller på en massa parfym innan de går på gymmet, det är väl ett av de tillfällena då man faktiskt får vara osminkad och svettig? Jag var tvungen att byta maskin för att klara av resten av mitt pass, väldigt irriterande.

Men nu sitter jag här i soffan och tittar på ”Awake” medan Garth lagar kyckling wok, mums!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag är en av dem som syns med smink på gymmet ganska ofta. Det beror på att passen är på tider som gör att jag kommer direkt från jobbet och har cirka noll tid på mig att kleta av allt även om jag skulle vilja. Men det brukar förvisso synas skillnad på dem som har vanlig vardagsmake som suttit hela dagen och de som är ny och tipp topp sminkade (och parfymerade också för den delen)

  Emma 2012-08-14 17:45:26 http://emmakarlsson.tumblr.com
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Det är jätteplågande för hyn att träna med smink på om du tar i…! Jag plockar alltid med mig Dermalogicas pre-cleanse till gymmet om jag är sminkad. Den kan man ta bort att makeup med och eftersom det är en olja så behövs ingen kräm efteråt. Sen får man göra rent huden ordentligt hemma såklart, men för snabb sminkborttagning är det perfekt. Använder den istället för eye-makeup remover också.

   Helena 2012-08-15 00:07:52
   Svara
 • Då ska du bege dej till norra england där jag bor… tok-sminkade på gymmet och till och med lösögonfransar när de simmar (!!!?) Helt galet.

  Jonna 2012-08-14 12:43:21
  Svara
 • Ja det där har jag inte heller förstått. En gång på cirkelfysen (där åtminstone jag inte kan låta bli att bada i mitt eget svett i slutet) så var det en tjej där med lösögonfransar och hela kitet. Hon såg ut som hon skulle ut på krogen.

  (Sen tog hon knappt i i övningarna heller. Min tes är att hon försökte ragga upp ledaren… Haha)

  Irina 2012-08-14 12:05:27
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Fannie Redman
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind