Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Belöningssystem

Jag har haft en sån himla hektisk vecka, så när den här fina toppen ramlade ner i min brevlåda så kändes den verkligen som en belöning.

Jag har inte ens hunnit tvätta några av kläderna som jag hade med mig till Grekland, men jag har äntligen gjort klart mina kvitton. Yay för mig! Jag tror på att belöna sig själv när man har klarat av en stor uppgift. Jag märker verkligen att jag blir bättre på att ta tag i saker när jag har lovat mig själv en belöning. Mina favoriter är klädesplagg, skönhetsbehandlingar, modetidningar eller en middag ute med tjejerna.

Speciellt när jag tränar tycker jag om att ge mig själv en liten belöning var 10e gång jag har tränat och en stor belöning när jag kommer till 30 eller 40 gånger. Det får mig att bli lite mer sporrad att komma igång. Däremot kan det vara lite farligt att använda mat eller alkohol som belöning, så det ska man helst hoppa över. Däremot kan en kväll ute med vännerna vara en bra belöning tycker jag, så det är lite samma sak egentligen, men inte riktigt.

Hur belönar ni er själva?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättefin!!! letar efter samma, vart är den köpt?

  tacksam för svar

  sd 2012-08-13 19:40:49
  Svara
 • Ohhhh, vad fint! Vaaaaaar har du beställt den? Tänkte ocksà belöna mig själv lite 🙂 Tack för en härlig blogg!

  Anna 2012-08-11 10:18:47
  Svara
 • Hej Tess.

  Jag har panik! Jag skall till London om exakt en månad, men har aldrig varit där så vet inte vart jag skall välja att bo… jag behöver en äkta Londonsbo hjälp 🙂 Om man vill ha mysiga caféer, nära till shoppingen och alla bra uteställen – vad hade du valt?

  Tack på förhand!:)

  //Jonna

  Jonna 2012-08-11 10:14:44
  Svara
 • Super fin! Vart har du beställt den från? Hittar den ingenstans!

  Elin 2012-08-11 08:51:22
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind