Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

3 semesterprodukter

Jag har suttit med papper och email hela dagen, så förlåt att jag har varit så tyst.

Men nu är jag äntligen tag för ett tag, så jag tänkte visa 3 olika produkter som jag köpte innan semestern och berätta lite vad jag tyckte om dem.

Acca Kappa Sun Hair Care – Det här är en olja som skyddar håret från skadliga UV strålar så att det inte blir sprött eller tappar färgen. Jag använde den varje dag när jag var i Grekland och den gör håret ganska så oljigt, men den funkade faktiskt väldigt bra. Mitt hår är fortfarande mjukt och fin och min färg har knappt blivit blekt eller gul alls. Jag är verkligen jättenöjd med hur bra den fungerade och det var faktiskt lite snyggt att håret fick en liten wetlook känsla tycker jag personligen.

Dermalogica oil free matte block – Efter att ha använt Clarins solcremer länge så ville jag ha en creme som var lite mindre parfymerad och köpte därför denna. Den är väldigt lätt i konsistensen och bra för oss som har lite fetare hud. Enda minuset är att den inte är vattenfast, så man måste smörja in sig ofta.

Jimmy choo parfymerd shimmer olja – Jag hade tänkt mig ett alternativ till Nuxe guldoljan som jag alltid använt annars. Men jag måste säga att den var sådär, glittret var lite för stora, kändes lite billiga och sjönk inte ner i huden på samma sätt som Nuxe oljan gör. Den doftade visserligen väldigt gott och oljan lämnade en fin glans. Men jag tycker att nuxe är bättre och att Jimmy Choos version är lite för dyr för vad man får tyvärr.

Har ni några favoritprodukter att rekommendera inför en solsemester?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Inga solkrämer är egentligen riktigt vattenfasta, utan man ska alltid smörja in sig på nytt efter bad. Minst varannan timme även om man inte badar då man svettas och solkrämen därmed försvinner. Så egentligen spelar det ingen större roll om man använder vattenfast eller inte, man ska smörja in sig lika ofta ändå för bra skydd!

    Emmeline 2012-08-13 08:53:58 http://emmelinesaventyr.wordpress.com
    Svara
  • Dermalogica har vattenfasta också! Jag vet inte var du köper men jag köper från jerseybeautycompany (tips från en bloggläsare till mig) de shippar gratis i UK och har mer än halva priset, i alla fall på priserna i Sverige. 🙂 Dessutom får man välja typ 10 prover med varje order så att man kan testa andra varor också.

    Jenny 2012-08-10 10:33:45 http://jennylinacarlsdotter.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Imane Asry
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand