Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Skönhetstips – Epilator

Den här lilla rackaren har funnits i min skönhetsverktygslåda ett bar tag nu. Ett av mina bästa köp!

Det är en epilator, dvs den rycker ut hår med roten med massor med små pincetter. Det låter som att de ska göra ont, och jag tänker inte ljuga, det gör det. I början. Men efter ett tag så vänjer man sig faktiskt och nuförtiden känner jag det knappt alls om jag använder den på benen. Andra ställen gör fortfarande ganska ont haha.

Jag har ju gjort IPL under armarna och bikinilinjen, men jag har bara gått 4 gånger av 6 eftersom mitt IPL ställe stängde ner. Så i höst ska jag se till att boka in mig för 3-4 behandlingar på ett nytt ställe, så att jag är helt klar där. Däremot så är det svårt att göra IPL på benen, eftersom man absolut inte får sola eller ha BUS på huden innan och under tiden du gör din IPL kur. En full kur är 6-8 ggr och du kan bara gå var 6e vecka. Så det är en lååång tid att vara utan färg på benen. Det går i princip inte för mig med jobbet, speciellt om jag blir skickad utomlands för att plåta. Så det får bli ett senare tillfälle i mitt liv.

Men i stället så använder jag min trogna epilator. Just den här modellen både epilerar, rakar och trimmar så den är bra till allt. Garth trimmar skägget med den och jag epilerar benen.

Om du är hyfsat ok med lite smärta, inte orkar gå och vaxa hela tiden och är trött på att raka benen så rekommenderar jag en sådan här liten luring.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej, fungerar IPL behandlingar, ger de resultat…och får man verkligen inget hår efter flera behandlingar?
  tack för svar.

  ivy 2012-09-23 00:58:28
  Svara
 • Hej Tess! Jag är en 19-årig tjej som flyttar till London permanent nu i Augusti och suktar efter att prova på vad Londons nattklubbar har att erbjuda. Tyvärr är det lite tråkigt att vara en 19-åring som känner sig helt malplacerad i sin egen åldersgrupp och hellre umgås med äldre folk när man ska gå ut. De flesta ställena med mer ”klass” har åldersgränser på 21 år, men som newbie i London vet jag inte hur hårt man håller på detta. Jag undrar om du har några tips på roliga uteställen för någon som är 19? Jag har läst mycket gott om Movida på din blogg men vad jag har förstått är det även där ålder och plats på gästlistan som gäller. Tacksam för tips! Kram

  Hanna 2012-08-03 20:18:36
  Svara
 • Hej, jag bestämde mig för att testa att epilera benen då jag blev trött på att ständigt behöva raka dem. Dock verkade inte mina hårsäckar tycka om denna idé då jag fick väldigt många inflammerade hårsäckar som resulterade i inåtväxta hårstrån. För vissa fungerar säkert en epilator prima men inte för alla. Ett tips är därför att testa ett litet område innan. Jag epilerade i ett halvår innan jag insåg att det inte bara var en förstagångs-reaktion och har nu haft uppehåll i två år. Mina ben är däremot förstörda med prickar överallt och vissa hårstrån växer fortfarande inåt och gör ont….

  Ulrica 2012-08-03 11:37:33
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind