Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Ett alternativt julfirande

God Jul igen!

Det var väldigt konstigt att fira jul den 25e, men det var ännu konstigare att det var 30°C, soligt och jag hade på mig en sommarklänning. Vi firade genom att 7 familjer möttes på deras country club här för lunch. Alla tog med en huvudrätt och en dessert och så delade alla. Knytkalas helt enkelt! Det var väldigt mycket mat, mest rostbiff och skinka och så spelade vi en massa spel och lekte i solen på eftermiddagen. En väldigt alternativ jul, men himla trevligt faktiskt.

Som tur var bestämde sig min mage för att bli glad igen, efter 4 dagar med enbart yogurt. Jag trodde helt seriöst att jag skulle komma hem som ett litet skelett. Men nu äntligen kan jag äta som vanligt igen och det gjorde julmaten extra god.

Jag ringde hem till familjen på julafton och det gjorde lite ont i hjärtat att för första gången i mitt liv inte spendera julen med familjen. Men nästa år, då kommer jag tusan att fira som tusan. Jag är ju trots allt på världens äventyr, så jag kan offra julen den här gången. Jag hade lämnat ett gäng julklappar hemma, så de hade något att öppna från mig även om jag inte var där.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind