Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Internet igen!

Hej kompisar!

Sorry att jag har varit försvunnen i några dagar, men jag har helt enkelt inte hittat något internet. Det finns inga internetcaféer här och nästan inga trådlösa nätverk, så det är svårt att hitta. Men nu har jag fått tag i en dongel i Garths moster och morbrors hus.

Nu befinner vi oss i den andra största staden i Zimbabwe, Bulawayo. Vi var i Harare fram till i lördags morgon då vi hoppade på en buss och tog en 6 timmars resa ner till Bulawayo. Det var faktiskt riktigt bekvämt, bussen var stor, sätena riktigt sköna och gick att fälla bak ordentligt. Om det inte hade varit för den afrikanska musiken de spelade under hela resan och låtsas tvn i taket som var gjord av plast (antagligen för att se ut som om de hade tv på bilder) så hade man kunnat tro att vi var i Sverige.

jag gjorde en liten lista på saker som jag lärde mig om Zim medan jag satt på bussen, jag lägger upp den om en stund.

I Harare var vi bland annat och tittade på skolan där Garth gick när han gick i lågstadiet, han har haft en ganska lustig skolgång eftersom hans föräldrar gick efter vilken skola som var bäst och struntade i vilken religion skolan hade. Så han läste halva sin skolgång i en väldigt religiös judisk skola och andra halvan i en väldigt religiös katolska pojkskola. Så han är lite mixad när det kommer till religion i allmänhet, men han ska visst vara protestant tror jag.

Strömavbrotten fortsätter här, samma kväll som vi kom till Bulawayo så hade Garths släktingar ett bröllop att gå på så vi fick klara oss själva. Mitt när vi skulle sätta oss och äta så blev det helt och hållet bäckmörkt i hela huset. Så där satt jag och Garth och kunde lukta maten, men inte se den. Som tur var har vi lampor på våra iphones, så vi började leta genom hela huset efter ett ljus och tändstickor. Eftersom familjen här har en generator som man ska sätta igång när det blir strömavbrott så att man kan få lite el så hade de inga ljus alls i hela huset. Tror ni att vi kunde lista ut hur man startade generatorn…?

Så det blev middag till tända iphones istället för tända ljus, väldigt romantiskt.

Garths första skola som var judisk

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • kul att du är tillbaka! hoppas du har det bra 🙂

    joanna 2011-12-19 11:54:02
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind