Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Bildbomb – 10 bilder från mitt födelsedagsfirande

Vilken härlig födelsedagsmiddag jag fick i går.

Vi samlade ihop 10 av mina bästa vänner på min favoritrestaurang och åt massor med ostron, köttbitar och drack gott vin. Efter middagen gick vi vidare till vårt gamla kära Boujis och dansade hela natten. Vi kom hem vid klockan 05.00 och jag var så trött att jag somnade på soffan medan Garth fixade någonting att äta. Stackarn fixade både pizza och hamburgare och jag var för trött för att ens orka titta på dem, så han fick äta allt själv.

Konstigt nog mår jag faktiskt ganska så bra i går, det är nog bra att jag körde enbart på vin och watermelon martinis.. och ett glas champagne .. och en crackbaby shot.. (Hur kan jag må så bra idag!?)

Jag har verkligen tur som har så underbara vänner och en sådan omtänksam och fin pojkvän. Jag kände verkligen all kärlek i går, bortskämd är jag!

Givetvis åt vi våra älskade ostron, de är så himla goda på Patrisey…

…och mina vänner och Garth hade fixat världens sötaste lilla födelsedagstårta..

Både Lara och Bailee skulle ut och resa i dag, men de kom och var med på middagen. Bailee trodde hon skulle jobba i Budapest den här veckan, sen såg hon på bookingconfirmationen i går att det visst var Bucharest hon skulle till. Ett helt annat land, haha! Så mycket koll har vi modeller när vi reser runt.

Jonas stod i baren på Boujis och kastade ut goda drinkar till oss, när jag fick en ny hade jag halva den gamla kvar. Inte konstigt att vissa bilder på min kamera inte är så bloggvänliga haha!

Jag hade inte sett Rosanne på flera månader, hon har nytt jobb och är superbusy och sen har jag varit väldigt dålig på att ta mig tid att luncha med henne. Men det ska det bli ändring på, jag har verkligen saknat Rosanne!

Om man bjuder Garaham på sitt party, då vet man att det blir mycket skratt och ännu mer dans. Det finns ingen som är så dansant som han är. Det blev många svängomer för alla damerna i sällskapet.

…väldigt lyckat blev det och jag kan inte tänka mig en bättre födelsedag! Jag lägger upp lite bilder på vad jag hade på mig lite senare.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Tess Montgomerys webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind