Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Summer WishList

SE ALLT

Min reklamfilm för Sekonda

Just nu går min reklamfilm för Sekonda här på engelsk tv. ( För er som inte har sett den så hittar ni den här.)

Jag har haft flera reklamfilmscastingar på senaste, så jag hoppas på att få göra lite fler reklamfilmer nästa år, jag har väl gjort kanske 10 – 12 stycken hittills, vissa större än andra. Men den här tycker jag mycket om, mest för att killarna på Sekonda verkligen brinner för sitt märke och hela reklamfilmen var så välplanerad och varenda detalj var organiserad. Det var verkligen ett nöje att filma för dem.

Min värsta var en jag gjorde för en duschcreme, jag stod halvnaken under en fejkdusch i 3 dagar och låtsades att jag var varm när jag egentligen frös rumpan av mig och sen så köpte inte klienten ut den. Så den visades aldrig på tv och jag fick £800 istället för £25 000 för hela grejen. Ganska snopet kan man säga, men det är en risk man får ta med reklamfilmer tyvärr. Som tur var har alla mina andra reklamfilmer blivit utköpta, så jag klagar inte.

En reklamfilm för oss kan betala allt från runt 20 000 kronor upp till en miljon kronor, ibland till och med mer. Det är därför vi blir så glada när vi bokar reklamfilmer, en eller två bra under ett år och så är allt annat vi tjänar en bonus. Det är därför våra år kan vara så olika, det beror oftast på hur många reklamfilmer vi har gjort det året. För själva filmandet får man oftast bara några tusenlappar, men sen måste företaget köpa rättigheterna att visa den i olika länder och ju mer länder desto mer pengar. Så world wide kampanjer är det man vill ha. Sen kan det hända att de vill visa reklamfilmen igen, som med den här och då betalar företaget för att använda det igen. Så buyouts är en modells bästa kompis!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • "En reklamfilm för oss" "när vi bokar reklamfilm" Vilka är oss och vi?? Jag förstår inte vilka du syftar på? Om du pratar om dig själv så är det snyggare att skriva jag…

  A 2011-12-08 17:42:15
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Hej A!
   Jag menar oss modeller i allmänhet. Jag glömde att skriva ut det.
   Kram
   Tess

   Tess M 2011-12-08 18:21:02
   Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand