Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

I made it!

Photo_1

Efter en hel del turbulens, en promenad i stormen pga avstängda gator och ett antal språkliga missförstånd, ligger jag äntligen och kollar på Glee i mitt hotellrum.

Jag har som tradition att hoppa in i duschen och sen lägga mig och titta på tv till jag somnar när jag bor på hotell för ett jobb. Inget jobb, ingen dator, bara en stor härlig säng och en hel massa tv kanaler!

Ha en härlig kväll kompisar!

Photo_2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag har en liten fråga till dig 🙂
    Hur ser du på hur tjejer framställs i reklam/mode? Säger du nej till jobb där du tycker kvinnan "dumförklaras" eller "objektifieras" och vart drar du din gräns för detta? Jag menar, många reklambilder är ju halvnakna tjejer som typ har ett halsband på sig (endast) eller liknande. Jag förstår ju att du inte skulle få mycket jobb om du inte gjorde såna bilder med (och jag klandrar dig absolut inte), jag är bara nyfiken på hur du tänker kring detta 🙂

    irina 2011-12-09 09:44:57
    Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind