Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Tips?

Jag i Bali, första gången jag var där för nästan 2 år sedan.

Ok nu behöver jag er hjälp.

Jag ska ju i princip vara i solen en hel månad, så jag måste köpa på mig några riktigt bra solcremer. Vet ni vilka som ska vara bäst på marknaden? Viktigaste är det med den för ansiktet, gärna över SPF 30 och helst från ett riktigt hudvårdsmärke då de andra är så fettiga och kladdiga. Jag har hittills använt Clarins och Dermalogica, men Clarins var ganska så parfymerad och Dermalogicas väldigt rinnig.

Hjääälp miiig!

I Thailand över nyår för 2 år sedan.

I Bali i år

Kroatien 3 år sedan

Egypten förra året

Ibiza i September


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • You should give Matis og Decléor a try. Their sunscreens will not clog your pores, as many suncreens do. I would buy an expensive sunscreen for my face at least, since the facial skin clogs easily. The sunscreen from Dermalogica is probably ‘runny’ or thin because it’s meant to be worn under make up. Regular suncreens will usually end up looking a bit greasy, while Dermalogica has developed a more light weight formula that isn’t supposed to look greasy

  Lene Elisabeth 2011-12-08 00:15:26
  Svara
 • Jan Marini antioxidantcreme 30 spf, bäst! Går in snabbt i huden som blir underbart len. Kladdar inte det minsta och ger inte bara bra skydd men är en riktigt antioxidant boost.

  Jo 2011-12-07 19:45:29
  Svara
 • Jag har använt cliniques spf 30 för ansikte i 2 år nu och tycker den funkar super.http://www.kicks.se/clinique/hudvard/sol/ansikte-c245/sun-spf-30-face-cream-p10148 Den är inte för fet så man blir alldeles kladdig i ansiktet av den. Har provat en hel del andra tidigare också men de ger mig finnar. Den här funkar super. Finns även i spf 40

  Kristin 2011-12-07 16:24:05
  Svara
 • Utan snack shesheido! Krämerna kladdar ingenting, blir ingen hinna och luktar supergott. Det finns även solkräm som är som en tunn foundation som gör att huden ser superfin ut även under solen! Bästa jag någonsin haft, och då har jag provat det mesta man kan köpa på marknaden.

  Jenny 2011-12-07 13:51:24
  Svara
 • Tack för tipsen :-))))

  Mia 2011-12-07 12:46:48
  Svara
 • Exuviance gör bra solkrämer som sjunker in i huden och ej kladdar.
  I somras kom även clarins ut med deras serie sport. Som ej kladdar eller doftar. Sjunker in fort

  Evelina 2011-12-07 09:28:51
  Svara
 • Hej Tess! Tycker om din blogg, men har aldrig tagit mig tid att kommentera innan (tyvärr), men nu kände jag mig extra manad. Som apotekare tycker jag alltid att man ska köpa sina solskyddsprodukter på apoteket, där får du som kund garanterat produkter som är godkända av läkemedelsverket och som inte har onödiga tillsatser, men ändå ger det skydd flaskan utger sig för att ha. Personliga favoriter är Vichys produkter, som kommer både som kräm, spray eller sololja. I vanliga fall rekommenderar jag aldrig olja men denna har solskyddsfaktor 40 och ger en underbart glansig hud, och doftar fräscht. Eucerins solprodukter är heller inte dumma, och till ett bättre pris än Vichy. Hoppas du tycker det här var till nån hjälp! Kram!

  Sarah 2011-12-07 00:05:53
  Svara
 • Jag rekommenderar Neutrogena’s solcremer (den som heter ultra-sheer, dry touch sunblock), har en med både spf 70 och en med spf 100. Helt perfekt för både kropp och ansikte, inte för fet, inte för torr och blandas enkelt ut!

  Johanna 2011-12-06 23:21:07
  Svara
 • Skulle rekommendera att du köper dessa och äter http://www.imedeen.se/want_to_learn_more/Products/IMEDEEN_Tan_Optimizer.aspx
  Svindyra men riktigt bra för det förbereder huden för solen och man bränner sig aldrig med dem (och solskydd såklart!)
  Solbrun som finns i svea är ju bra men inte lika starka

  Rebecca 2011-12-06 22:39:52
  Svara
 • Jag har använt en från eco cosmetics (tyskt märke) nu i några år och den är riktigt bra, aldrig bränt mig med den vilket jag gjort med vissa konventionella varianter, istället för zinkoxid så använder man titanoxid som solskydd i denna kräm. Det är inte helt klarlagt men zinkoxid tycks kunna vara dåligt för huden på ett sätt som titanoxid inte är: http://www.1177.se/Stockholm/Fraga-1177se/Fragor/Ar-det-skadligt-att-anvandasolskyddskramer-som-innehaller-zinkoxid-eller-titandioxid-/

  Åsa F 2011-12-06 22:19:48 http://asansvarld.wordpress.com
  Svara
 • Cliniques har jag använt i flera år och är nöjd med.

  nettan 2011-12-06 21:41:26
  Svara
 • Jag har använt solcremer för ansiktet från murad, dermalogica, md formulations, jan marini och många andra (svin)dyra märken, men den absolut bästa jag vet är från Cliniderm (apoteket). Den heter Light&Matifying med spf 25. Den är väldigt lätt och jag använder den varje dag ist för ansiktscreme och det funkar utmärkt trots att jag har haft lite torr problemhy. Ett litet tips som jag gärna delar med mig av! 🙂

  Carolina 2011-12-06 21:12:06
  Svara
 • Selv har jeg veldig lys og ømfintlig hud, så er avhenging av en god solkrem. Jeg bruker MD Formulations sin solkrem for ansiktet, som også er anbefalt av den amerikanske kreftforeningen, kan for eksempel kjøpes billig på feelunique.com. En annen favoritt er solkremene fra Matis, som også er noe av det beste du får kjøpt av solkremer etter min mening. De har noen av produktene på cheapsmells.com.

  Hanne 2011-12-06 20:41:37
  Svara
 • Hej, sag pa dina bilder att du har varit i Bali i ar. Ska nog dit med min man under det Kinesiska Nyaret. Vi kommer att flyga fran Peking, dar vi nu bor, och mellanlanda i Singapore for att sen fortsatta mot Bali. Eftersom vi annu inte har bokat hotel och de flesta boknings siter fragar om omraden man vill bo i, undrar jag om du kan tipsa mig om nagon bra omrade dar. Vi behover inte ha partaj, men lite folk runtom ska det finnas, strand sjalvklart och shopping for min skull :-)) Det hotellet vi tankte boka heter Club Mali Mirage och ar 4 stjarnigt. Men jag ar fortfarande osaker och skulle vara tacksam for lite tips.

  Halsningar fran Peking :-))

  Mia 2011-12-06 20:03:23
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Hej Mia!

   Jag har bott på både Kharma Kandara och Conrad Hilton när jag varit där. De båda ligger nere i södra spetsen av Bali, Nusa Dua heter området. Shoppingen hittar du i Kuta, Ubud och Seminyak som ligger med bilavstånd från de flesta resorterna. Missa inte Honeymoon bakery och apskogen, var försiktig dock, de bits! Bali är underbart vackert, helt olikt någonting annat jag har sett. Bra att ni mellanlandra i Singapore med, det är en väldigt bra flygplats med både hotell i terminalen, en massa shopping och gratis fotmassagemaskiner.
   Ha en underbar resa!
   Kram
   Tess

   Tess M 2011-12-06 20:32:10
   Svara
 • Cliniques solkrämer är verkligen toppen, finns dessutom alltid i taxfreen!

  julia 2011-12-06 20:01:29
  Svara
 • Hej! Jätte fina bilder har du. Tycker det verkar roligt att modella. Hur började din modell karriär? Vilken agentur modellar du för? kram

  fredrika 2011-12-06 19:59:41
  Svara
 • eftersom jag själv är en solskyddsjunkie så följer här ett tips. gå till apoteket och köp eucerins solskydd, de har ansiktsskydd med höga spf, såsom 30-50. bra priser. bäst av allt är att de inte blir sådär blåvita i ansiktet, utan de tränger in fint i huden och är dessutom hudfärgade. klart slut med tipset! ha det så skönt.

  solan 2011-12-06 19:52:44
  Svara
 • Elizabeth Arden Eight Hour Cream med 50 spf för ansiktet. Har funkat bra för mig i Afrika flera ggr. Ett måste är dock att man står ut med Eight Hour creams doft, den sitter dock inte i alltför länge.

  Annelie 2011-12-06 19:45:17
  Svara
 • La Roche-Posay har nok de beste solkremene, og dette er en av få solkremer jeg har brukt som ikke tetter porene: http://www.laroche-posay.com/products-treatments/Anthelios/Anthelios-XL-SPF-50-Extreme-Fluid-p3913.aspx

  God tur!

  Russian Red 2011-12-06 19:06:12
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind