Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Snörvel!

Min nya värstingeltandborste står på laddning, jag ska testa den efter frukosten. Den ska vara absolut bäst på marknaden och kommer med en massa roliga tillbehör och borsthuvuden. Jag kommer att ha renast tänder i hela stan!

Jag har gått och dragit på mig en riktig förkylning av den typen som man hade när man var liten.

Det är himla tur att jag inte har några castingar i dag efter som jag helt seriöst ser ut som Rudolf med röda mulen, passande nu så här runt jul, men kanske inte riktigt vad det letar efter. Det är helt galet vad tung i huvudet man blir när man är förkyld, det visslar i öronen och allting får ett konstigt eko. Nej i dag kommer jag att ligga på soffan framför tv, blogga, skriva lite på en artikel till en tidning, boka in allting som jag behöver göra i veckan och dricka massor med té!

Resan tillbaka gick bra i går, jag mådde sådär så jag sov faktiskt större delen av flygresan. Sen köpte jag inte med mig något godis alls för en gångs skull. Jag blir alltid så sugen inne på taxfreen på arlanda, men eftersom jag inte känner någon smak alls för tillfället så kändes det inte så lockande. Jag kanske borde använda min förkylning till att bli av med mitt sockerberoende? Jag känner ju ändå ingen skillnad i smak på godisbit och gurka!

Jag är alldeles för rastlös för att ligga hemma och snora, så om ni har några huskurer som brukar hjälpa så får ni jättegärna tipsa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ah, ja avskyr forkylning, om jag ar forkyld sa ar det riktiga dunderforkylningar jag drabbas av sa jag maste i princip vara sangliggande i en vecka. Iallfall, en kompis till mig fran Hong Kong gav mig tipset att pressa en eller ett par citroner pa morgonen och dricka saften innan man ater eller dricker nagonting annat. Vet inte om det hjalper, men det kanns uppfriskande iallafall! Har en kompis som ater blabar varje dag som inte varit fokyld pa ca 5 ar, hon pastar att det ar blabaren. Horde om en kompis kompis kompis typ (vet inte om det verkligen var sa) men iallafall att en person at 1 kiwi om dagen och hade inte varit forkyld pa 8 ar! Lite enformigt att ata samma varje dag kanske.. 🙂 Krya pa dig! Tack for en bra blogg!

  Charlotte 2011-12-06 04:23:47
  Svara
 • Usch, stackare!
  Jag har några tips jag brukar ta till… koka ingefära som du skär i skivor, tillsammans med skivor av citron. Låt koka/sjuda ett par minuter och drick sedan! Jättebra mot immunförsvaret… Jag brukar också köpa Berocca på apoteket (brustablett) och dricka, det brukar va superbra när man känner att en förkylning är på gång men ger även extra energi när man väl är förkyld. Ät myyyyycket vitlök! Koka upp vatten, häll i en mugg och häll i en tesked salt. Gurgla! Det är superbra mot halsen! (gör detta ett par gånger om dagen)
  Ja, det va nog allt =) Krya på dig!!

  Bella 2011-12-05 14:00:36 http://bellasfotografier.spotlife.se/
  Svara
 • Varmt vatten med honung och farsk ingefara!

  Elin 2011-12-05 13:59:18
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind