Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

My Spring Favorites

SE ALLT

Pappas fest och presenter

Jag hittade den här fina bilden på mig och Garth på pappas 60 årsfest, när jag tömde min kamera precis.

Jag är så himla glad över att han har rakat av sig murren nu, jag är helt nykär igen. För mig är han den snyggaste killen i hela världen och det blir inte sämre för att min familj och mina vänner tycker så mycket om honom. Jag har en väldig tur att jag har en sådan perfekt pojkvän.

Tyvärr kom inte min klänning jag hade på mig på festen med på bild, men ni ser ungefär på bilden under. Den är från Topshop och jag hoppade över att använda bandet som kom till och körde på ett smalt silvrigt skärp som jag har fyndat på TK Maxx istället. På fötterna satt de grå klackarna från Morgan de Toi.

Jag är faktiskt riktigt duktig på att öppna champagneflaskor, korken poppar aldrig och champagnen bubblar aldrig över . Jag har visserligen fått mycket övning genom åren. Nu gäller det bara att lära sig att slå av korken med en sabel så som de gjorde när vi var på champagneprovning nere i Kapstaden. Någon som vet vart man kan lära sig det?

Maten blev en succé, pappas vän har ett företag som säljer skaldjur så han lyckas alltid fixa fram de allra bästa humrarna till oss, det var 1 1/2 hummer per person, men jag åt faktiskt 2 stycken hela och hoppade över rostbiffen och kalkonen istället. 16 flaskor champagne gick det åt och dagen efter fanns det fortfarande en hel hink hummer kvar. Det var riktigt kalas!

Pappa fick massor med fina presenter, massor med whisky, jaktgrejer, jakter, fina viner, pastamaskin, blommor och annat smått och gott. han blev jätteglad för allting och strålade som en sol hela kvällen.

Av mig får pappa ett familjefoto. Vi har inget riktigt foto tillsammans, så jag ska boka en fotograf som ska få ta lite fina bilder på hela familjen i villan i vår. Tillsvidare fick han en fin silverram med det här fotot i. Det var galet svårt att hitta bilder på oss alla där vi log och tittade åt samma håll som de ordinarie gubbarna. Men jag tycker att det blev riktigt bra till slut.

Från höger – Pappa, Isabelle, Aja ( Annika), Steffi, Marina och Jag. Jag försökte fixa så att alla var i storleksordning, så Marina som är yngst fick vara bebisen och jag fick hålla henne.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Tycker att din kille är så sjukt likt den blonde i a-teens om du kommer ihåg dem 🙂 aldrig någon som har sagt det? De kunde vara brorsor

  Johanna 2011-12-05 20:19:21
  Svara
 • så härlig festen ser ut att ha varit! Och så underbart att din familj gillar garth, det finns nästan inget bättre än när pojkvän och familj klaffar.

  emma 2011-12-05 19:53:24 http://emmakarlsson.tumblr.com
  Svara
 • Fina bilder! Du är verkligen vacker och inspirerande! Kram

  Joanna 2011-12-05 18:41:30
  Svara

senaste från Mode

Tess Montgomerys webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind